Holky, Ženy prosím vás v pondělí jsem si dělala testík na ovu a první čárka byla slabounká úterý a středa silnější ale taky slabé nevíte za jak dlouho přijde ovulka?už se mě nechce kupovat další testíky, myslíte že tedka tulení každý den abych se trefila? děkuju za rady.
já právě nevím tedka to je poprvé co jsme si začala dělat testíky. :-/ ale tedka nemám možnost koupit další do lékarny se dostanu v pátek a to už může být po všem myslíte že teda tulit radši každý den?
i přes "trefení se" to nemusí dopadnout...vykašli se na nějaké testíky a užívej si "dělání" dětí...však ono to přijde ve správný čas...štve mě, že dnešní doba přerostla v příliš plánované snahy o těhu a je zapotřebí si uvědomit, že MY nejsme TI, kteří zde mají hlavní slovo...proto ovu testy a podobné věci jsou žrouti penízků, schovej si je pro miminko, až přijde čas 😉
asi máte pravdu holky 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@amendee12 To se bohužel dopředu nedá říct. Hladina tohoto hormonu v cyklu kolísá. Jeden den může být čárka silnější a další zase žádná. A pak může z čistého testu být druhý den silně pozitivní. Záleží na tom, jestli víš, že v tuto dobu ovulaci míváš a chceš s to jen potvrdit, nebo nevíš vůbec...