Zdravím všechny. S přítelem se pokoušíme o miminko. Zhruba okolo ovulace jsme spolu týden denně spali (se vším všudy) a menstruace se zatím nedostavila. Měla začít v sobotu, tj. dnes 5 dní zpoždění. Párkrát mi po ránu bylo nevolno, ale žádné zvracení. Jsem dost zimouhřivá a aktuálně cítím tlak v podbřišku. Nebolí to a ani při močení. Několik dní mám hustý bílý výtok. Dnes dělaný test byl negativní. Děkuji za názory/zkušenosti.
@jednaholkaa po limitu jsem nekoukala, myslela jsem, že nemusí být výsledek správný.
@ivca93 ovulace mohla byt dyl..tezko rict..mela jsem.cyklus 28dni a ovulku 15dc..nicmene zkousela.bych test ob den a polud nic do 14 dnu od ocekavane ms tak sup na gyndu.
@leniczka23 budu to zkoušet a když tak gyndu navštívím. Díky moc 😉
Já měla týden po zpoždění negativní test, ani duch... Pozitivní byl až za týden, takže 2týdny po zpoždění a to už byla krásná silná čárka😎 držím pěsti🤗 já mám teď taky zpoždění 4dny, ale ještě čekám s testováním, kvůli předchozí zkušenosti s dcerkou😎
Já mám 28 dní cyklus a ovulaci 14ty den,takže uvidíš sama jak to teď klapne,ale to co se píše,není jistota 😉
Ja pri cyklech 28 dni mela ovu 17DC. 🙂
@ivca93 Jen bych ráda doplnila info: 28denní cyklus a ovu kolem 14. dne jsou skoro mýtus = má asi jen 30% žen, takže buďto to neřešit, anebo pokud chcete vědět přesně, tak je nejspolehlivější měřit bazální teplotu. Samozřejmě UZ je spolehlivý, ale to by žena musela chodit denně. Vyzrálý folikul na UZ totiž neznamená, že se uvolní a žena ovuluje. Může tak nastat třeba za 2, 5, 8 dní... A ovu testy jsou pozitivní i v dnech kolem ovu a naopak v den ovulace už tu pozitivitu v moči nemusíte zachytit, ovulace totiž často probíhá v klidu ve spánku. vše je ověřené info z odborné literatury a od gynekologů ;)
@ivca93 a byl ten test s citlivosti 10? Já měla umele na utrogestanu cyklus přesně 28 dni a evidentně jsem asi otěhotněla hned po MS těžko rict ale první test 3.den spozdeni byl mini duch a to až po limitu jen ze jsem na to zapomnela pak se to opakovalo, citlivost 25 jsem měla úplně negativní a další desítku asi 6den spozdeni
@ivca93 pokud se pokousis o dite tak spat spolu denne je nesmysl,idealni je tak 2-3x tydne,sperma musi dozrat
@zelenaesmolda díky za info, to je dobré vědět 😉
@zelenaesmolda to taky není úplně pravda - obě děti vyšly hned první měsíc, ani jednou jsme nic nepocitali a u první byl sex zhruba obden, u druhého každý den (dovolená 😀) a žádný problém ;)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jestli mas pravidelnou MS a ted 5 dni zpozdeni, tak to uz by neco na testu melo jit videt. Ani po limitu nic?