Prosím o názor, bazální teplota

valentovapetra
24. čer 2019

Ahoj, jsem v měření úplný zacátečník, proto prosím o radu, kdy podle vás, u mě mohla proběhnout ovulace, osobně si myslím, 13.6.celkové teploty mám vždy nízké....a taky jsem se chtěla zeptat, proč po vzestupu teplot posléze na 3 dny trochu klesla, nyní dnes 24. opět stoupla na 37,9( u mě maximum) 26.6. by mi měla dorazit MS, pořád doufám, že nedorazí..testy negativní, ani dušík. Děkuju za případný názor, Péťa 🙂

werik153
24. čer 2019

@valentovapetra Já osobně bych řekla, že 12DC proběhla ovulace - poslední den nejnižší teploty, pokud správně vidím 36,4. Jinak to že vzrostla a trochu klesla je normální.

erikamaj
24. čer 2019

fiha nevím popravdě, možná to je běžné, vždyť uvidíš další měsíc jako ..

valentovapetra
autor
24. čer 2019

@werik153 to jsme prave meli styk, tak doufam, ze to dopadne🙏jen me znepokojuje ten snehovebily test 😟

werik153
24. čer 2019

@valentovapetra a měla jsi tu citlivost 10?

valentovapetra
autor
24. čer 2019

@werik153 nene, vsechny jsem mela citlivost 25, zkusim teda koupit z citlivosti 10 🙂 ale myslim, ze 1 den pred MS uz by mela byt aspon slaba carka, nebo to tak nemusi byt? 🙂

werik153
24. čer 2019

@valentovapetra no ten s citlivosti 25 by to měl ukázat až déle. Já jsem si u syna dělala dva a jeden mi to ukázal 10 dní po obulaci a druhý ne a ten měl právě nižší tu citlivost. Tak zkus koupit ten s 10 a budu držet palce 😁😊

valentovapetra
autor
24. čer 2019

@werik153 Dekuju 😊 u prvniho syna jsme takove problemy nemeli, prisel ani jsme nevedeli jak 😊 snad MS neprijde 🙏

werik153
24. čer 2019

@valentovapetra nápodobně 🙄 já teď zkouším ovu testy, tak uvidíme...

valentovapetra
autor
24. čer 2019

@werik153 taky se snazite? 😊ja uz si nevzpominam, kdy mi u prvniho syna ukazal test dve carky 🙂

hermij
26. čer 2019

@valentovapetra Peti, záznam je krásný, ovulace ukázková. Od 13. dne cyklu počítej luteální fázi a TT se má dělat nejdříve 14. den luteální fáze. Dřív to vůbec nemá smysl, zbytečné vyhazování peněz, hrozí duchové.

werik153
26. čer 2019

@valentovapetra ano, akorát jsem měla teď problémy s menstruaci, měla jsem skoro půl roční absenci, tak to asi chvíli potrvá.

valentovapetra
autor
27. čer 2019

MS měla dorazit včera, zatím nic..testy negativní, teplota klesla dnes na 36,7, tak nejspíš příjde 🙂

werik153
27. čer 2019

@valentovapetra Já jsem u prvního měla taky 36,7 a těhotná jsem byla. Na 10 testu není ani duch?
Já musím vydržet ještě 10 dní do ms 😁🙈a pak taky zkusím.

valentovapetra
autor
27. čer 2019

@werik153 už přišla, takže planý poplach, tak snad tento cyklus 😊tobě přeju hodně štěstí, napiš, po testu, budu na tebe myslet 🙂🙏

werik153
27. čer 2019

@valentovapetra jeeeej, to je škoda, tak snad další měsíc 💕 jak dlouho už zkoušíte? U nás minulý měsíc taky nevyšlo...

valentovapetra
autor
27. čer 2019

@werik153 teprve druhý měsíc, prvnímu synovi budou v listopadu 2 roky 😊a strašně by si přál sestřičku na vození v kočárku 😊

werik153
27. čer 2019

@valentovapetra našemu budou v říjnu už 3 roky a pořád říká, že chce kluka 😁🙏🙈 já doufám v holčičku, my to máme ještě navíc zkomplikovanější genetickou poruchou s 50% dědičností, u syna naštěstí to bylo těch dobrých 50 %, doufám, že to tak bude i u druhého prcka. 😊

valentovapetra
autor
27. čer 2019

@werik153 určitě ano 😍 budu ti držet palce, ať brzy najdeš krásné || ❤

werik153
7. črc 2019

@valentovapetra // 💕😊 zatím teda pouze 👻 ve čtvrtek by měla být MS, tak uvidíme.

valentovapetra
autor
7. črc 2019

@werik153 tak to držím palečky ❤ snad tento měsíc také budeme mít štěstí 😊😊

werik153
17. črc 2019

@valentovapetra držím palce, pak taky napiš. 😊

valentovapetra
autor
19. črc 2019

@werik153 ahojky, semnou si telo nejak hraje 🙄 vzdy jsem mela uplne ukazkove grafy bazalni teploty, a ted toto 🙄🙄jak si na tom ty?? 😊😊

werik153
19. črc 2019

@valentovapetra tady to vypadá, že ale ovulace proběhla ten 13/14 den. Budu držet palce, teplota se drží nahoře, to je dobré znamení 😊
Já jsem dnes dle ovulace 5+1 😊ještě 14 dní počkám a půjdu k dr 😊💕

valentovapetra
autor
19. črc 2019

@werik153 Dekuju 😊vam hlavne zdravicko ❤ snad uz nam to taky brzy vyjde 🤔😊

werik153
19. črc 2019

@valentovapetra určitě, dej pak vědět, teď to vypadá fakt dost dobře 😊 mě graf mátl, protože mi teplota vylezla až 7 den po Ovulaci. A pak už se držela.

valentovapetra
autor
19. črc 2019

@werik153 jeee to si mi dala alespon trochu nadeje 😊😍 urcite dam vedet 🙂

moncach
21. črc 2019

Ahojky holky,jsem z těch grafu a bt nějak mimo. Myslíte ze proběhla ovulka a ze mohu doufat?

hermij
21. črc 2019

@moncach První dotaz: Míváš běžně "kratší" cykly? Druhý dotaz: Jsou teploty měřené zhruba ve stejnou ranní hodinu, ihned po probuzení ještě v posteli? + jakým teploměrem (bazální digitál/lékařský) a v jaké tělní dutině? Díky 🙂 Pomůže to s vyhodnocením.

moncach
21. črc 2019

@hermij jj mam takhle krátké cykly cca 26 dni,měřeno ve stejnou dobu(+- půl hodina)digitálním teplomerem v pochve hned po probuzení v pistely😊,je to první věc co udělám když vypnu budík 😊

hermij
21. črc 2019

@moncach Ok, a netestovala ses už náhodou? 😝😇 Protože to opravdu vypadá na ovulaci poměrně brzy po menstruaci, cca. 9.DC (přesně ji nikdy neurčíme). Od 10.DC se počítá luteální fáze, což znamená, že dnes je 17. den Tvé luteální fáze. A to je téměř na tuti těhotenství. Já osobně občas 17. dní LF mám a 18.DPO dorazí MS, znám ženu, která běžně mívá i 20.DPO, ale takových žen je málo. Máš záznam předchozího cyklu? jako vypadá to velmi nadějně a mooooc držím pěsti 🙂 ❤🙏