Dobrý den, prosím chtěla bych se poradit. V únoru jsem musela podstoupit revizi kvůli umrti plodu v 12tt.Nebyl to potrat jako takový, zjistili mi Leidenskou mutaci což je špatné srazeni krve a srazenina ucpala pupečník a plod nedostaval výživu. No shrnu to. Dostala jsem pak MS ale byla dlouhá tak mi doktor nasadil norethisteron na úpravu cyklu a 24.4 jsem dostala MS která skončila 29.4 dělala jsem si clear blue test 7.5 a ukázalo to, že jsem 1-2 týdny. Dělala jsem si i obyčejný a ukázala se slabá čárka. Prosím je to možné? Že by mi test clear blue ukázal už v 15DC že můžu být těhotná?
Po revizi se muze stat, ze hcg v krvi jeste je a muze ukazat pozitivni test😪
@monik111 ale ne tri mesice po. Na revizi byla v unoru, podle toho, co pise.
Ja mela hcg po revizi jeste 5,6 tydnu i v moci...a to jsem nemela zadne zbytky,vse ok,jen pomalu klesalo...takze mozne to je...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luciepraha88 ahoj a) Otehotnela jsi jeste v minulem cyklu v prubehu dubnu, ale tehotenstvi neprosperuje/muze byt mimodelozni. Nektere zeny i pres prosperujici i neprosperujici tehotenstvi menstruuji. b) Otehotnela jsi z poblaznene ovulace uplne tesne pred ci po menstruaci na konci dubna, a proto je test pozitivni.
Zajdi k lekari.