Prosím můžu být těhotná? V 15DC

luciepraha88
9. kvě 2019

Dobrý den, prosím chtěla bych se poradit. V únoru jsem musela podstoupit revizi kvůli umrti plodu v 12tt.Nebyl to potrat jako takový, zjistili mi Leidenskou mutaci což je špatné srazeni krve a srazenina ucpala pupečník a plod nedostaval výživu. No shrnu to. Dostala jsem pak MS ale byla dlouhá tak mi doktor nasadil norethisteron na úpravu cyklu a 24.4 jsem dostala MS která skončila 29.4 dělala jsem si clear blue test 7.5 a ukázalo to, že jsem 1-2 týdny. Dělala jsem si i obyčejný a ukázala se slabá čárka. Prosím je to možné? Že by mi test clear blue ukázal už v 15DC že můžu být těhotná?

sudylichozrout
9. kvě 2019

@luciepraha88 ahoj a) Otehotnela jsi jeste v minulem cyklu v prubehu dubnu, ale tehotenstvi neprosperuje/muze byt mimodelozni. Nektere zeny i pres prosperujici i neprosperujici tehotenstvi menstruuji. b) Otehotnela jsi z poblaznene ovulace uplne tesne pred ci po menstruaci na konci dubna, a proto je test pozitivni.
Zajdi k lekari.

monik111
9. kvě 2019

Po revizi se muze stat, ze hcg v krvi jeste je a muze ukazat pozitivni test😪

sudylichozrout
9. kvě 2019

@monik111 ale ne tri mesice po. Na revizi byla v unoru, podle toho, co pise.

jennas
9. kvě 2019

Ja mela hcg po revizi jeste 5,6 tydnu i v moci...a to jsem nemela zadne zbytky,vse ok,jen pomalu klesalo...takze mozne to je...