Dobry den, jsem tu nová chtěla bych se s vámi poradit. S manželem se už 7-8 měsíců snažíme o 2 dítko. První ditko stále Kojim 16m. Takže jsem dlouho měla rozházené cykli. Před několika měsíci jsem začal pít kontryhel a krásné mi je srovnal přesně na den každý měsíc. Jenže můj poslední přišel 24.10.20 a cely ten týden to bylo hrůza 1-2 max normálně krvácení trochu silnější. Pak ale zbytek buď hodně slabě nebo špinení. Tak jsem se zarazila ale řekla jsi ze to tak někdy muže být. A po skončení jsem udělala test nic. Týden po tom mi bylo zle, pálení žahy proste klasicky tehotensky příznaky. Tak jsem udělala test a byla tam slaboučka čárka tak radosti volal k doktorce. Jsem objednána 2 dny po tom. Nedalo mi to a další test jsem dělala digitální a nic. Tak jsem z toho neměla dobry pocit. Pak přišel den kdy jsem šla k doktorce. Ta tam zatím nic neviděla ale mluvila o prosakle děloze a zvětšení sliznice. A ze mám přijít za 2 týdny. Tak abych se dostala k tomu dotazu. Mohu se spoléhat na těhotenství ? Nebo jsi nemám dělat naděje? Se synem jsem to měla úplně normálně vynechání menzes a pozitivní krásný čárky. Teď úplně jine. Díky za popripadne rady. 😊🙏
@terka80 dobry den, ano až to půjde vyfotim.
@terka80 dříve byla růžová teď vybledla
@katka_loudova bohuzel nic nevidim 😔
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@katka_loudova ja teda zadnou druhou carku nevidim,mohla by si tt vyfotit zblizka a na bilem povrchu