Ahoj holky,
mám dotaz co se týká projevů ovulace. Takové ty tipické jako je hlen a větší chut na sex mi vymizely po revizi a teď už delší dobu sleduji,že mě v době ovulace pobolívá,spíš píchá pravá strana u vaječníku-asi...
Má někdo podobné příznaky?
prestan na to myslet a zadari se..ja to moc resila a kdyz jsem si rekla, ze koncim s premyslenim, tak se zadarilo..
@petulejan me vzdy v dobe ovulace i pred ni hodne bolel podbrisek....prava strana vzdy vice. Nez jsem zjistla ze je to ovulace..tak jsem si myslela ze jsem vzdy nekde prochladla a mam k tomu i vytok...ale to jsem se jeste o plodne dny 0nezajimala.
@vendelinka08 já taky ne,teď už docela jo no,potom co se rok nedaří. Mám pocit že těch klidných dnů bez nějaké bolesti je dost málo. Prvně mesicky a pak ovulace 😉
@petulejan jojo..take to beru tak..ze tech bolesti v mesici je malo..tyden ovulacni a pak ms...me se tedy v dobe ovulace otehotnet podarilo...ale ja si drive merila teplotu abych vedela jak to se mnou opravdu je...jinak jsem spise otehotnela vzdy nahodne.
Týden po MS bolesti na vaječnících, cítila jsem stále, když jsem se sehnula, něco nesla,... Neskutečné bolestivé pnutí. Ovulaci jsem cítila až MOC. Kolikrát jsem se ani nemohla milovat, což byl problém při snažení. Ale povedlo se pokaždé, než břicho začalo bolet... tedy těsně po MS.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
taky jsem mela pichani na prave strane..ale mne to vzdy zacinalo 10ty den cyklu a koncilo tyden pred ms...ja byla uz zoufala, o mimco jsme se pokouseli 7mes a vyslo...ted mam klidecek🙂