Dobrý den. Chci se zeptat kdo jste měli zjištěnou imunologickou příčinu neplodnosti...měli jste nějaké příznaky např. nějakou vyrážku na těle ( jako lupus), v minulosti gyn. záněty atp ? Jsou to prý příznaky imunologické příčiny neplodnosti...
Nedaří se nám už 2,5 roku otěhotnět. Za mlada a pak cca před 5ti lety jsem trpěla opakovanými záněty močových cest ( ovšem nepřešlo to do gynekologických zánětů). Před rokem a čtvrt jsem potratila v 10týdnu. Všimla jsem si v té době že se mi objevila menší červená vyrážka na břichu až zádech v oblasti kde mám dotykové plochy lemu kalhot a v oblasti lemu podprsenky. Takové červené flíčky, samy od sebe nesvěděly, ale když jsem je škrábala tak svěděly. Nebylo to nic velkého, ale objevilo se to a do té doby jsem nikdy žádné kožní potíže neměla...
Můžete mi prosím někdo popsat, jestli a jak se u vás imunologická příčina neplodnosti projevovala?
Moc děkuji
Ja absolutně bez priznaku.
dobre, dekuji moc za odovedi, uvidim, zrejme se necham testovat...
Bez příznaků. Jen v každém těhotenství veliké bolesti břicha, což ale bylo asi z nedostatku magnézia nebo nějakých hormonů a tak.
Po 2,5 letech už bych se nechala pořádně otestovat na vše a uvidíte.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.