Zdravím,
byla jsem na odběru krve 20DC, aby mi zjistili, zda proběhla ovulace. Nezastihla jsem paní dr. a sestřička mi řekla pouze číslo 157 s tím, že s paní doktorkou budu mluvit až v úterý a do té doby zešílím zvědavostí. Byla jste některá na odběru a jaké jste měly čísla? Moc děkuji
Myslím do vyhledávače googlu,seznamu...
@moxha to uz delam druhy den,ale tam jsou uplne jine cisla,spise desetinne. Takze mi to nic nenaslo.
Já měla 1,3 s tím že to je od normou a ovulace neproběhla. Číslo se mi zdá i tak zvláštní. Podle mě to je nedorozumění..
@utrikocku právě proto se mi zdá divné, že ani na netu to nedohledám. Takže asi budu muset počkat do úterka :( ale to čekání je hrozné.
Jednotlive laboratoře se liší v v jednotkách a hodnotách.
@ninanela aha :( chtěla jsem jen vědět, jestli jsem na tom dobře nebo špatně..
Nedá se takto posoudit,když bys měla výsledek u sebe tak by určitě za hodnotou následovalo rozmezí a komentář k hodnotě. Ale když víš jen hodnotu z ust sestřičky tak musíš počkat na verdikt od doktorky.Drzim palce,dle mě je hodnota vysoká. 🙂
@ninanela ráda bych, aby ta hodnota byla vysoká. Říkala jsem si, jestli náhodou někdo neměl podobnou hodnotu, ale samozřejmě počkám na paní doktorku. Děkuji 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zadejte si do vyhledávače hodnoty Progesteronu a najdete výsledky