Progesteron besins. Prošla tím některá také?

misicka03
19. led 2021

Ahoj, chci se zeptat zda některá z vás si tím také prošla. Minulý cyklus to v 5tt nedopadlo, teď jsem ve fázi ovulace a doktorka mi předepsala ten progesteron na udržení nebo nějakou takovou tu podporu. A já jsem taková nesvá předtím mi předepsala takový prášky po kterých nejde otěhotnět (norethisteron) říkali mi to v CARU. A my se jak idioti snažili rok a ono nic až teď jak sem je vysadila tak se povedlo i když ne moc dobře, ale přece jen. Tak se chci zeptat jestli bylo vše ok ať se můžu uklidnit a ne to brát se strachem. Děkuji moc.

tynulaa
19. led 2021

Progesteron jsem brala po IUI a po ketu.
Já jsem zaváděla a všechno v pohodě.
Znám i holky co ho to měli polykat a nebylo jim dobre

adelafri
19. led 2021

Progesteron jsem za Adéla první tehu (ZT) a asi první 3 měsíce při dalším tehotenstvi na udržení, protože jsem spinila a i dr se bála abych to udržela, naštěstí vše je v pořádku a i v 7.mesici stále pracuji a vše v pořádku

ailen
2. led 2023

Ahoj. Chtěla bych obnovit diskuzi. Byla jsem těhotná ( přirozenou cestou) a lékař mi předepsal Progesteron Besins ( 2 tablety na noc). Bohužel těhotenství skončilo ZT. V příbalovém letáku je, že se bere po IVF. Nyní ho mám brát znovu při snažení, ale nevím, jestli je to skutečně vhodné a nějak neuškodí, když by se jednalo o přirozené těhotenství a nemám si říct raději o Utrogestan? Děkuji za případné info.