Ahoj, chci se zeptat zda některá z vás si tím také prošla. Minulý cyklus to v 5tt nedopadlo, teď jsem ve fázi ovulace a doktorka mi předepsala ten progesteron na udržení nebo nějakou takovou tu podporu. A já jsem taková nesvá předtím mi předepsala takový prášky po kterých nejde otěhotnět (norethisteron) říkali mi to v CARU. A my se jak idioti snažili rok a ono nic až teď jak sem je vysadila tak se povedlo i když ne moc dobře, ale přece jen. Tak se chci zeptat jestli bylo vše ok ať se můžu uklidnit a ne to brát se strachem. Děkuji moc.
Progesteron jsem za Adéla první tehu (ZT) a asi první 3 měsíce při dalším tehotenstvi na udržení, protože jsem spinila a i dr se bála abych to udržela, naštěstí vše je v pořádku a i v 7.mesici stále pracuji a vše v pořádku
Ahoj. Chtěla bych obnovit diskuzi. Byla jsem těhotná ( přirozenou cestou) a lékař mi předepsal Progesteron Besins ( 2 tablety na noc). Bohužel těhotenství skončilo ZT. V příbalovém letáku je, že se bere po IVF. Nyní ho mám brát znovu při snažení, ale nevím, jestli je to skutečně vhodné a nějak neuškodí, když by se jednalo o přirozené těhotenství a nemám si říct raději o Utrogestan? Děkuji za případné info.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Progesteron jsem brala po IUI a po ketu.
Já jsem zaváděla a všechno v pohodě.
Znám i holky co ho to měli polykat a nebylo jim dobre