vyčetla jsem zde něco málo o pyridoxinu a dneska jsem zakoupila ... jsem 8 dpo a začínám špinit ... minuly mesice se mi ms rozjížděla 4dny .... prodlouží pyridoxin luteální fázy?máte přímo tady někdo zkušenost?nebo naopak nepokazil vám něco?mám objednaný nosifol-už jsem jednu krabičku vybrala a jdu do něj znova,gynex nepomohl..obecně mám dlouhé cykly ale ovu moc pozdě... LF MAX 10dní.... ovu 25dc a cyklus 35dní... dneska jsem 32dc a už to na mě jde :( bojim se že to nikdy nevyjde a po dr zatím lítat nechci děti mám dvě,šlo to předtím pujde to i ted,zatím se nevzdávám....
to u mě říct nemůžu, mám to pokaždé jinak,ale za mě zlatých 35 dní 😀 Co bych za ně dala. Každopádně bych ho na tvém místě brala, aby popřípadě mimís měl čas se zavrtat
jednu denně beru
Ja uzivala 4 denne - 2 rano a 2 vecer. LF se mi hned od prvniho cyklu prodlouzila o dva dny. Brala jsem celkem pul roku, ucinek zustal i po vysazeni. Jeden denne na LF nema zadny vliv.
nevěřim, že nemá vliv, beru ho už nějaký ten měsíc a pomohl mi jeden denně a doporučila mi ho kamarádka, které taky pomohl a to jeden denně.
@keny123 ano na krabicce je jeden denne. Jenze to fakt neucinkuje. Cetla jsem studii, ze se muze az 8 denne. Kazdopadne to mam na sobe vyzkousene a pomohlo to. Predavkovani v tomto mnozstvi nehrozi, co telo nevyuzije vylouci se moci. Za me to je super vec, ucinkuje to i na plet a psychiku 😉
no zatím diky ženy...snad se ještě někdo ozve...
Jak tu tak na to koukam.. si zacnu ten pyridoxin zobat taky teda 😀 a beda jak to nepomuze 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já pyridoxin zobu už tři měsíce a z vlastní zkušenosti můžu říct, že mi luteální fázy prodloužil. Měla jsem jí sedm až osm dní, dnes jsem 11 dpo. Takže za mě ano a negativa nepozoruji.