Zdravím jen za zajímavosti mě zajímá proč těhotenský test ukáže aniž by jste těhu byla ....já na to mám teda smůlu...na testu krásný duch a nic, když koukám do diskusí kde se chlubí prvním slaboučkym duchem který ani fakt vidět nenía za chvilku vloží fotku ultrazvuku,tak nechápu.Rika se že cysty to můžou dělat....
@mimisef bud ryska, nebo biochemicke tehotenstvi. Cysty, ktere delaji duchy, jsou vzacne. Netestuj pred terminem ms.
Já mám ducha vždy na testu těsně před ms.ale opravdu jasně viditelného růžového ducha.tohle na te první fotce je ryska
@mimisef jednoduchá rada je netestovat před MS. Nejlepší je to až týden po vynechání. To už je jasné zda jste těhotná nebo ne. Tady to lovení duchu před MS je úplně zbytečné. Akorát vás to ještě více nervuje. Příčina duchů je buď biochemické těhotensví které odejde s MS nebo vadný test nebo má někdo před MS lehce zvýšený HCG hormon a může mu to dělat ducha i když není těhu. Tak že netestujte před MS a máte klid.
@mimisef Zkus testy z rossmana.
@mimisef falešné testy dělají buď cysty , které jsou hormonálně aktivní , léky , které užíváš ( napr co si pamatuju některé psychofarmaka a léky na poruchy ovulace ) a nebo ve vzácných případech při onko.-gyn. onemocněních .Např rakovina vaječníků v term. stádiu a dokonce jsem četla že u mužů jsou pozitivní testy těhotenské u rakoviny prostaty ( to poslední ber s humorem , to z praxe fakt nemám 😀)
@mimisef Segra treba u obou deti nemela testy vubec pozitivni.Ja zase mela obcas prave ty duchy a nektere i pekne viditelne.Ale kdyz jsem byla tehu,tak to bylo bez diskuzi jasne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A je to duch? Není to spíš jen ryska?