Proč test ukazuje falešné duchy?

mimisef
25. črc 2019

Zdravím jen za zajímavosti mě zajímá proč těhotenský test ukáže aniž by jste těhu byla ....já na to mám teda smůlu...na testu krásný duch a nic, když koukám do diskusí kde se chlubí prvním slaboučkym duchem který ani fakt vidět nenía za chvilku vloží fotku ultrazvuku,tak nechápu.Rika se že cysty to můžou dělat....

cuuza
25. črc 2019

A je to duch? Není to spíš jen ryska?

sudylichozrout
25. črc 2019

@mimisef bud ryska, nebo biochemicke tehotenstvi. Cysty, ktere delaji duchy, jsou vzacne. Netestuj pred terminem ms.

mimisef
autor
25. črc 2019

@cuuza takto včera , minulý měsíc tři za sebou

cuuza
25. črc 2019

@mimisef Ten první je podle mého názoru ryska a ten druhy je cely rozmazany, takže nevím? Není to foceno po delší době od reakce?

balogis
25. črc 2019

Já mám ducha vždy na testu těsně před ms.ale opravdu jasně viditelného růžového ducha.tohle na te první fotce je ryska

gruyerre
25. črc 2019

@mimisef já bych taky řekla, že je tam duch. A ty už víš, že nejsi tenhle měsíc těhotná?

mimisef
autor
25. črc 2019

@cuuza je to ten stejný akorát druhý Po zaschnutí
@balogis já to teda zřejmě budu mít taky vždy před ms duchy ,ne vždy to tak mám, není to ryska akorát to foťák můj nevyfoti líp, dělali jsme si s kamarádkou a ona čistý a já takto

mimisef
autor
25. črc 2019

@gruyerre těhotná bych ráda byla ale dnes test Pepino čistý a do ms ještě hodně času

aurelie34
25. črc 2019

@mimisef jednoduchá rada je netestovat před MS. Nejlepší je to až týden po vynechání. To už je jasné zda jste těhotná nebo ne. Tady to lovení duchu před MS je úplně zbytečné. Akorát vás to ještě více nervuje. Příčina duchů je buď biochemické těhotensví které odejde s MS nebo vadný test nebo má někdo před MS lehce zvýšený HCG hormon a může mu to dělat ducha i když není těhu. Tak že netestujte před MS a máte klid.

katka_nedo
25. črc 2019

@mimisef Zkus testy z rossmana.

lery92
25. črc 2019

@mimisef falešné testy dělají buď cysty , které jsou hormonálně aktivní , léky , které užíváš ( napr co si pamatuju některé psychofarmaka a léky na poruchy ovulace ) a nebo ve vzácných případech při onko.-gyn. onemocněních .Např rakovina vaječníků v term. stádiu a dokonce jsem četla že u mužů jsou pozitivní testy těhotenské u rakoviny prostaty ( to poslední ber s humorem , to z praxe fakt nemám 😀)

katka_nedo
25. črc 2019

@mimisef Segra treba u obou deti nemela testy vubec pozitivni.Ja zase mela obcas prave ty duchy a nektere i pekne viditelne.Ale kdyz jsem byla tehu,tak to bylo bez diskuzi jasne.

mimisef
autor
25. črc 2019

@lery92 léky neberu antikoncepce vůbec nikdy to nesmím tak že asi ta moje endometriodni cysta

werik153
25. črc 2019

@mimisef a to si pořád dokola děláš stejnou značku testu? Třeba je vadný prostě ten druh jen

aurelie34
25. črc 2019

@lery92 i při rakovině varlat. Manžel ji prodělal a měl pozitivní HCG hormon. Je to první ukazatel že je něco špatně.

lery92
25. črc 2019

@mimisef ano endometroidni cysta je velmi častým ukazatelem falešné pozitivního testu .Hlavně když se zvětšuje ...
@aurelie34 děkuji moc za upřesnění ...to s manzelem mě mrzí

mimisef
autor
3. srp 2019

@lery92 aha děkuji to jsem nevedela, doktoři prý říkají že je to nesmysl ale asi nebude ...ukazuje mi to jen před ms jinak ne

mimisef
autor
3. srp 2019

@werik153 NN zkoušela jsem jich více