Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, k čemu je dobré si měřit bt?
Menstruaci mám pravidelnou, i si myslím že poznám když mám ovulaci.. podle těla a kalendáře. Nestačí mít tedy pravidelně sex 3 dny před a po ovulaci?
Plánujeme dítě a tak jsem “nérvózní” z diskuzí, kde se ženy orientují podle o. testů.. abych něco nepromeškala😅
Děkuji za vysvětlení ❤️
@chasing_rabbits taky bych se zvytecne nestresovala☺️To az kdyby to treba delsi dobu neslo☺️ Ja mela syna na prvni dobrou kdyz jsem nevedela pomalu co ovulace je 😂podruhe uz jsem merila testovala a trvalo to☺️ Ja teda ovulaci po porodu citim a podle mereni jsem to uplne na den ale netrefila tak k necemu to urcite je ☺️
@chasing_rabbits ovu testy jsem zkoušela a vzdala to. Bt teplotu jsem neměřila, páč bych na to stejně zapomněla vzhledem k práci (jsem byla ráda, že ráno vstanu a nejak se dám do kupy)ovu ale poznám a po dlouhém snažení a užívání duphastonu se podařilo z jednoho sexu přesně v den ovu , ještě jsem si dělala srandu, že když je bouřka, že to bývá hodně dětí 😁
@chasing_rabbits za mě teda je super BT hlavně kvůli tomu abys poznala svůj cyklus. Někoho bolí bricho až po ovulaci někoho dva dny před. Takhle jsem za dva měsíce měření věděla co a jak. Zjistila jsem ze jedna tupa bolest která do minuty zmizí je prasknutí folikulu. Také jsem věděla kolik jsem dpo. Tak nějak se mi líbilo ze znám svůj cyklus. Samozřejmě pokud si na začátku a tyhle věci te neberou tak bych se na to vyprdla a proste jen sexovala. Jinak Ovulacni testy u mě jsou k prdu nikdy pozitivní nebyli a to jsem už po třetí těhotná. Jinak na měření BT musíš být důsledná a musíš proste chtít dodržovat dané pravidla není pro každého
@lucahv dekuju za vysvetleni… ja prave vsazim na to sexovat pravidelně (komu to vadí že😁) než hlídat ovu a pak na to jednorázově vlítnout a čekat 🙂
@chasing_rabbits tak ten postup co tu píšeš dělají holky co se snaží opravdu dlouho. Ono totiž sexovat pravidelně nejlépe ob den v době ovulace už není taková zábava po půl třičtvrtě roce nebo mají chlapy na směnách nebo na služebních cestách to pak ztratí několik měsíců jen ze se netrefili 😊 ale na začátku bych to vůbec nehrotila 😊
@lucahv jasný 🙂 to máš pravdu..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@chasing_rabbits nikdy jsem si BT neměřila a mám 2 děti. U prvního jsem ani nevěděla, kdy přesně mám ovulaci. Prostě jsme spolu spali, když jsme měli chuť a ne když nám to ukázal nějaký test.