Máte někdo zkušenost s preparátem "Probuzení šípkové princezny"? Na podporu otěhotnění.
Prosím o Vaši zkušenost, zda pomohl či ne.
A vlastně také prosím o doporučení i jiných preparátů. Co je dobré brát na podporu otěhotnění?
Moc děkuji.
@lennnab Tak o tomto přípravku jsem neslyšela. Ale za mě určo doporučuju Fertility blend. Měli jsme variantu pro páry a nestačili jsme doužívat ani první balení 🙂 Jak píše
@michaela_2 taky nedoporučuju plácat více věcí, stačí buď obyč listovka a nebo něco, v čem je obsažená.
@lennnab pokud si to dobře pamatuju jde o čínskou medicínu, ta je super ale bez konzultace bych nic neobjednavala. Radši si dojdi na konzultaci a nech si něco doporučit, chodila jsem na Čínu a ve výsledku jsem si říkala, ze bych tomu bývala dala kdybych si vybrala jen tak něco podle vlastní sebe-diagnózy. Zrovna tohle bych bejt tebou neriskovala...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lennnab švagrová měla Čaje od báby Kamenické, na podporu otěhotnění 🙂 Jinak osobně bych asi ,,neplácala" víc věcí dohromady, to taky neprospívá. Nějaký ten čajík + listovka, když už se plánuje otěhotnět, by mohlo stačit 🙂