Ahoj holky, prosím o radu, v červenci jsem prodělala mimoděložní těhotentství lékař mi doporučil počkat půl roku než se začneme snažit znovu.Od té doby mi předepisuje pořad nějaké léky na infekce, bakterie a já nevím co. Docházím do Pronatalu a díky podpoře Femary a Ovitrele se mi loni podařilo 3 otěhotnět, bohužel dvakrát zamlklé a jednou to mimoděložní. Po mimoděložním jsou jen potíže. Infekce, zánět, bakterie a prý i špatně prostředí. V Pronatalu nás poslali na imunologii, ale díky lékům jsem se tam ještě nedostala. Nikdy před tím jsem tyhle problémy neměla. Měla jste některá taky tyhle potíže a nakonec se vám zadařilo? Jsem už opravdu zoufalá snažíme se přes 3roky a loni už to vypadalo nadějně a pak nemocnice z toho jsem byla hodně špatná a když jsem se z toho dostala myslela jsem že mám nejhorší za sebou. Bohužel tenhle kolotoč vyšetření a následných léku je daleko náročnější na psychiku. Navíc mi lékař řekl ze díky potížím a nepravidelné ms se mi otěhotnět stejně nepodaří. Prosím jestli některá zažila něco podobného dopadlo to nakonec dobře? Ztrácím není naději.😔😔
@jasmina1992 no mi zatím nedostali ani šanci to zkusit... bohužel se snažíme o první a o ti víc by jsme si ti prali
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@andy9999 ahoj ja měla mimodeložní před rokem a tři měsíce po tom se podařilo ale nastal volný potrat do Ms .Při tom mimodě...mi byl odebran vejcovod ....snažíme se dva roky a defakto jsem nam podařilo jedno mimo a potrat věřím že se nam zadaři bez léků atd .....spíme spolu jak se nam chce dvě děti už mám.