Ahoj holky, mám PCO a beru clostilbegyt první měsíc mám za sebou, beru 3-7 1-0-1 a nosifol forte. Dělala jsem si ovulacni testy a všech byl dost viditelný duch, ale nikdy silnější čárka, než testující.
Testovala jsem se do 22DC pak jsem to vzdala. Spíš jsem začala špinit strašně bolesti v podbřišku. Píchani ve vajecnicich.. ovulace to ale nebyla... Musela jsem do nemocnice. A tam mi dneska řekli, že to u tohohle je, že mě měl informovat doktor.... Ale nic mi neřekl... A nic špatného při ultrazvuk mi nenašli.... píchani mám pořád... Ale doktor se mě ptal jestliže jsem byla na vyšetření vaječníků jestliže je mám průchodné... Snažíme se o miminko déle...
@haskre ne vůbec.. ani mi to doktor neřekl. Ze bych měla chodit....
@haskre ty jsi chodila?
@stepulenka ano u clostiku je to důležité můžou se z toho dělat cysty....měla by být kontorola utz jestli ovulace probíhá a jestli je to vubec k něčemu...
@haskre bohužel dr. Mi nic neřekl... o tom abych chodila... Nevím co mám dělat.
Dobrý večer, budu ráda za jakékoliv nové tipy? Poradíte mi?
@marketanova co přesně myslíš?
@juliiiie myslela to haskre jinak. Si myslim jestliže ta léčba clostilbegytem je vůbec k něčemu.
@haskre a otehotnela jsi po něm?
@stepulenka bohužel jsme neotehotnela ani po 3 ivf ....
@haskre A máš taky pco a mohu se zeptat kolik ti je a jak dlouho se snažíte?
@stepulenka ne já mám endometriozu,snažíme se 5 let...
@haskre A máte nějakou naději?
@stepulenka nevím jak myslíte tuto otázku?a asi vám nikdo na takovou otázku neodpoví ....naděje je vždycky ❤️
@stepulenka já beru clostik jednou denně a po něm teda cysty mám 😒 a tu bolest mohla způsobit ta cysta mohla prasknout a při prasknutí můžeš malinko zakrvácet a když si dojela do nemocnice už mohla být cysta prasklá a někdy jak se vstřebává tak to ještě bolí 🙂
Mám PCO , snažíme se teprve krátce , máme už syna syna 3,5roku . Tento syndrom sem se dozvěděla až teď , měla jsem strašně dlouhé cyklo 60dni . Bez ovulace a sliznice skoro žádná , odmítla jsem jakékoliv hormony , jelikož už jich mám plné zuby ,. Takže jsem se rozhodla pít čaj kontryhel , teď sem byla opět u doktor a řekl mě že sliznici výrazně stoupla ale to nic v mem případě neznamená , pro mě je zásadní normálně menstruovat pak nakopnout sliznici a potom budeme řešit uvolňování vajíček . Což si myslím že v tomhle případě pomůže laparka . Jen otázka na zakladatelku nechceš změnit spíš doktora ? Koukám že ty od něj nic nevíš , tady máte prášky čus , to přeci nejde .
@misicka03 bolí mě to od soboty. I dneska....pichani ve vajecnikach střídavý... Právej levej
@stanulice no, hodně si ho chválí. Byl primář... všem takhle pomohl. Ale skoro každej mi říká že chodil na tu folikulometrii
@stepulenka a jaký si teď den cyklu?
@misicka03 26DC a říkal že po clostilbegytu bych měla mít 28 dni. Cyklus .. ale mám strach že se to ani nezpusti samo.
@stepulenka a moje ovulacni testy.
Tady mám jen vyfocene pár. Jinak jsem dělala myslím do 23Dc a pořád duch . Ale hodně viditelný, ale nikdy nebyl silný jako ta druhá.
@stepulenka a 21-22Dc jsem spinila. A bolel mě podbrisek. Teď mě tam občas píchne, cystu nemám.
@stepulenka já ho beru 3-7 DC a 14-15 DC mám ovulaci. Chodím na kontroly. Možná toho 21-22 nebo i později mohla být ovulace já mám špinění 3 dny před ovu
@stepulenka jinak bych prostě změnila doktora buď bych šla rovnou do CARU nepotřebuješ žádanku zavolej tam a objednej se.. nebo prostě jiného gyndaře.. já měla tady doktora který na to sral tak sem změnila
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stepulenka chodíš na utz na folikulometrii když beres clostik?