Problém s otěhotněním...

stepulenka
23. bře 2021

Ahoj holky, mám PCO a beru clostilbegyt první měsíc mám za sebou, beru 3-7 1-0-1 a nosifol forte. Dělala jsem si ovulacni testy a všech byl dost viditelný duch, ale nikdy silnější čárka, než testující.
Testovala jsem se do 22DC pak jsem to vzdala. Spíš jsem začala špinit strašně bolesti v podbřišku. Píchani ve vajecnicich.. ovulace to ale nebyla... Musela jsem do nemocnice. A tam mi dneska řekli, že to u tohohle je, že mě měl informovat doktor.... Ale nic mi neřekl... A nic špatného při ultrazvuk mi nenašli.... píchani mám pořád... Ale doktor se mě ptal jestliže jsem byla na vyšetření vaječníků jestliže je mám průchodné... Snažíme se o miminko déle...

haskre
23. bře 2021

@stepulenka chodíš na utz na folikulometrii když beres clostik?

stepulenka
autor
23. bře 2021

@haskre ne vůbec.. ani mi to doktor neřekl. Ze bych měla chodit....

stepulenka
autor
23. bře 2021

@haskre ty jsi chodila?

haskre
23. bře 2021

@stepulenka ano u clostiku je to důležité můžou se z toho dělat cysty....měla by být kontorola utz jestli ovulace probíhá a jestli je to vubec k něčemu...

juliiiie
23. bře 2021

@haskre Ahojky, prosím chtěla bych se te zeptat ... jak jsi myslela, když jsi napsala “jestli je ovulace vůbec k něčemu” ?

juliiiie
23. bře 2021

@haskre když přece je ovulace potvrzená, tak přece je 🤷🏼‍♀️ Nebo může byt i tak nějak nefunkční... pochopila jsem te dobre? Děkuji moc

stepulenka
autor
23. bře 2021

@haskre bohužel dr. Mi nic neřekl... o tom abych chodila... Nevím co mám dělat.

marketanova
23. bře 2021

Dobrý večer, budu ráda za jakékoliv nové tipy? Poradíte mi?

stepulenka
autor
23. bře 2021

@marketanova co přesně myslíš?

stepulenka
autor
23. bře 2021

@juliiiie myslela to haskre jinak. Si myslim jestliže ta léčba clostilbegytem je vůbec k něčemu.

stepulenka
autor
23. bře 2021

@haskre a otehotnela jsi po něm?

haskre
24. bře 2021

@juliiiie myslela jsme jestli je ten clostik k něčemu ne ovulace❤️Jestli se nedelaji cysty a tvoří se folikul...bohužel když je prokázána ovulace ještě to neznamena úspěch 🍀

haskre
24. bře 2021

@stepulenka bohužel jsme neotehotnela ani po 3 ivf ....

juliiiie
24. bře 2021

@haskre Jo taaak 🙏 jasne, to chápu, já měla už dvakrát při UTZ prokázánou ovulaci a stejně nic 😞 takže to úplně chápu

stepulenka
autor
24. bře 2021

@haskre A máš taky pco a mohu se zeptat kolik ti je a jak dlouho se snažíte?

haskre
24. bře 2021

@stepulenka ne já mám endometriozu,snažíme se 5 let...

haskre
24. bře 2021

@haskre 36 let

stepulenka
autor
24. bře 2021

@haskre A máte nějakou naději?

haskre
24. bře 2021

@stepulenka nevím jak myslíte tuto otázku?a asi vám nikdo na takovou otázku neodpoví ....naděje je vždycky ❤️

misicka03
24. bře 2021

@stepulenka já beru clostik jednou denně a po něm teda cysty mám 😒 a tu bolest mohla způsobit ta cysta mohla prasknout a při prasknutí můžeš malinko zakrvácet a když si dojela do nemocnice už mohla být cysta prasklá a někdy jak se vstřebává tak to ještě bolí 🙂

stanulice
24. bře 2021

Mám PCO , snažíme se teprve krátce , máme už syna syna 3,5roku . Tento syndrom sem se dozvěděla až teď , měla jsem strašně dlouhé cyklo 60dni . Bez ovulace a sliznice skoro žádná , odmítla jsem jakékoliv hormony , jelikož už jich mám plné zuby ,. Takže jsem se rozhodla pít čaj kontryhel , teď sem byla opět u doktor a řekl mě že sliznici výrazně stoupla ale to nic v mem případě neznamená , pro mě je zásadní normálně menstruovat pak nakopnout sliznici a potom budeme řešit uvolňování vajíček . Což si myslím že v tomhle případě pomůže laparka . Jen otázka na zakladatelku nechceš změnit spíš doktora ? Koukám že ty od něj nic nevíš , tady máte prášky čus , to přeci nejde .

stepulenka
autor
24. bře 2021

@misicka03 bolí mě to od soboty. I dneska....pichani ve vajecnikach střídavý... Právej levej

stepulenka
autor
24. bře 2021

@stanulice no, hodně si ho chválí. Byl primář... všem takhle pomohl. Ale skoro každej mi říká že chodil na tu folikulometrii

misicka03
25. bře 2021

@stepulenka a jaký si teď den cyklu?

stepulenka
autor
25. bře 2021

@misicka03 26DC a říkal že po clostilbegytu bych měla mít 28 dni. Cyklus .. ale mám strach že se to ani nezpusti samo.

stepulenka
autor
25. bře 2021

@stepulenka a moje ovulacni testy.

stepulenka
autor
25. bře 2021

Tady mám jen vyfocene pár. Jinak jsem dělala myslím do 23Dc a pořád duch . Ale hodně viditelný, ale nikdy nebyl silný jako ta druhá.

stepulenka
autor
25. bře 2021

@stepulenka a 21-22Dc jsem spinila. A bolel mě podbrisek. Teď mě tam občas píchne, cystu nemám.

misicka03
25. bře 2021

@stepulenka já ho beru 3-7 DC a 14-15 DC mám ovulaci. Chodím na kontroly. Možná toho 21-22 nebo i později mohla být ovulace já mám špinění 3 dny před ovu

misicka03
25. bře 2021

@stepulenka jinak bych prostě změnila doktora buď bych šla rovnou do CARU nepotřebuješ žádanku zavolej tam a objednej se.. nebo prostě jiného gyndaře.. já měla tady doktora který na to sral tak sem změnila