Ahoj holky 👧 tak jako každému komu nejde otěhotnět se mě honí hlavou mnoho nápadů a hlavně otázek 😔❓....Dnes mě napadlo jestli se některé z Vás stalo,že díky císaři nemohla pak po druhé otěhotnět a přišlo se na to,že během císaře třeba lékaři udělali něco špatně?
Jsem 3 roky po akutním císaři tak přemýšlím zda vše proběhlo jak mělo ale jizva je zahojená krásně nebolí vše bez problémů tak nevím :/ .Děkuji ❤🌸
Ja mela pred 3mi roky taky cisar. A dlouho (asi rok a pul)jsem nemohla otěhotnět ...vrátila se mi navic endometrióza. Ale pred 4mi měsíci jsem začala cvičit hormonální jógu a ted jsem těhotná. Pomohla mi☺
@evilin mohu se zeptat co je to ta: Endometrióza a jak na tu hormanalni jógu :O ? Děkuju 😉😊
Na jógu jsem byla na dvoudenním kurzu, kde jsem se naučila celou asi 30 minutovou sestavu hormonální jógy. A pak jsem už jen cvičila. Endometrióza je nemoc, která může bránit v otěhotnění. Zkuste vyhledat na webu, je tam toho o ní moc. je to nepříjemná nemoc.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@maminkaodsofinky Muze,ale i nemusi to souviset. Ja po cisari otehotnela hned,kdyz jsem chtela,holky kolem me maji take dalsi deti bez problemu. Cisaru je v mem okoli dost.