Problém otěhotnět a císařský řez před třemi roky - může mít souvislost?

maminkaodsofinky
23. srp 2018

Ahoj holky 👧 tak jako každému komu nejde otěhotnět se mě honí hlavou mnoho nápadů a hlavně otázek 😔❓....Dnes mě napadlo jestli se některé z Vás stalo,že díky císaři nemohla pak po druhé otěhotnět a přišlo se na to,že během císaře třeba lékaři udělali něco špatně?
Jsem 3 roky po akutním císaři tak přemýšlím zda vše proběhlo jak mělo ale jizva je zahojená krásně nebolí vše bez problémů tak nevím :/ .Děkuji ❤🌸

calvac
23. srp 2018

@maminkaodsofinky Muze,ale i nemusi to souviset. Ja po cisari otehotnela hned,kdyz jsem chtela,holky kolem me maji take dalsi deti bez problemu. Cisaru je v mem okoli dost.

evilin
24. srp 2018

Ja mela pred 3mi roky taky cisar. A dlouho (asi rok a pul)jsem nemohla otěhotnět ...vrátila se mi navic endometrióza. Ale pred 4mi měsíci jsem začala cvičit hormonální jógu a ted jsem těhotná. Pomohla mi☺

maminkaodsofinky
autor
24. srp 2018

@evilin mohu se zeptat co je to ta: Endometrióza a jak na tu hormanalni jógu :O ? Děkuju 😉😊

evilin
25. srp 2018

Na jógu jsem byla na dvoudenním kurzu, kde jsem se naučila celou asi 30 minutovou sestavu hormonální jógy. A pak jsem už jen cvičila. Endometrióza je nemoc, která může bránit v otěhotnění. Zkuste vyhledat na webu, je tam toho o ní moc. je to nepříjemná nemoc.