Proběhla už ovulace?

verusch
15. říj 2018

holky myslite že proběhla ovulace ? vim je asi jeste mozna brzo ale mylsim ze byla 21 den co vy?

verusch
autor
15. říj 2018
katule1990
15. říj 2018

Podle aplikace by měla být ovu 15. den, ale podle teploty ještě neproběhla, což mi přijde zvláštní. Jak máš dlouhý cyklus? Ovulace může proběhnout i takhle později, ale mně se to v tuhle chvíli zdá spíš jako anovulační cyklus. Měříš vždycky ve stejnou hodinu na stejném místě, min. po 4 hodinách spánku?

verusch
autor
15. říj 2018

@katule1990 no prave jak kdy po poslednim zamlklem mi to tak nejak furt skace 30 40 dbi jak kdy no ...dostala jsen utrogesten na srovnani ape kdyz neberu tak se to stejne rozhazi prave me zarazila ta tepltota 35.9 merim stejnym teplomerem na stejnem miste po spanku cas bohuzel ne delam na 3 smeny

katule1990
16. říj 2018

@verusch Nevím, jak moc může měření v různý čas v případě práce na směny ovlivnit graf, ani nejsem nějaký velký znalec BT, tak bych tě nerada nějak vyděsila, ale připadá mi to jako anovulační cyklus. Myslím, že po ovulaci by měly být teploty výš, nad tou vodorovnou čárou. Pokud ty teploty odpovídají a nejsou nějak významně ovlivněné tím měřením v jiný čas, tak ovulace ještě neproběhla, nebo ji nelze zatím potvrdit. Jaká byla dnešní teplota? Je teoreticky možné, že pokud máš rozhozený cyklus, může ovulace nastat i později.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru