Ahojte holky,testuji od 9.DC,čárka je nejsilnější 14.DC. Myslíte, že ovulace už proběhla? Snažíme se s přítelem už 6 měsíců a zatím bez výsledku. 14.DC mě pobolívalo v podbřišku a 15.DC (včera) cyklu ještě taky. Bohužel plodný hlen jsem ale neměla. Dnes už nic. S přítelem jsme měli sex 14.DC a 15.DC a použili jsme i gel na podporu početí. Je šance na otěhotnění?
@wladimira ten 14.DC jsem bohužel testovala jenom dopoledne, cca kolem 10.hod. Děkuji. Byl by to dodatečně krásný dárek k Vánocům. ❤️
@klarrrinka 6 měsíců není nijak dlouhá doba. 😉 Já bych se být tebou hodila trochu víc do pohody. Já tohle neustále testování nějak nechápu. Nám to trvalo více jak rok, ovu testy jsem udělala za tu dobu 2. 🤷🏻♀️
🙂 Zkus se hodit do pohody, ještě se nesnazite nijak dlouho, ono to přijde ☺️.
Plodný hlen nemusíš zaznamenat. Může být jen vnitřní.
Já mám jen takový dotaz mimo mísu, ale vidím to tu dnes a denně, ovulační testy, teploty, zkoumání, pak těhotenské testy před MS.. Dělá vám pak ta "výroba" miminka vůbec radost, když je z toho pak akorát testování a počítání a zkoumání, jestli sex byl dobře načasovaný? Jako kdyz to někdo zkouší roky, tak tomu asi rozumím, ale pár měsíců..
@veroniqess dnes chtějí lidi všechno a nejlíp hned, řekla bych
Zkus se začít věnovat třeba přípravě svatby, ať jste rodina a možná tím odvedes myšlenky a otehotnis natotata!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@klarrrinka 14dc je nejsilnější takže to ber jako pozitivní kolikrát denně testuješ já když vidim ze čárka sílí tak testují třeba 3-4 za den než je ta druhá čárka stejně silná jako testovací … no a od pozitivního testu ovulace nastává cca do 24-36h s tím ze samotné vajíčko žije 12h nejlepší je mít sex v den pozitivního testu a den po takže ano vypadá to hodně nadějně přeji hodně štěstí ať to vyjde 🍀