Zdravím holky. Mám takový dotaz. Včera 17DC jsem měla pozitivní ovulační test a i pohlavní styk. Od té doby do teď mám bolesti v podbřišku, píchání a nepříjemný tlak na vaječníku? Myslíte že kdyby to konečně vyšlo to Mimi z této ovulace že by byly nějaké příznaky oplodněného vajíčka hned pár dní po ovulaci ? Jinak jsem měla brát od 15 DC do 25 DC lék PROVERA ale vysadila jsem.
@jirinafrymlova Taky bych řekla, že to je ovulace.
@jirinafrymlova popisujes ovulaci.. ja kdyz mela ovulaci, nemohla jsem ani sedet jak me bolel spodek..jinak doporucuju to co u nas... přirozeně jsem otěhotněla poprve az ted v 37 letech..jinak ve 30letech uspesne IVF a mam doma dvojcata. Každopádně s partnerem jsme spolu meli tyden pauzu a den pred ovulaci jsem si na sebe vzala kostymek.. eroticky.. přítel z toho byl uplne hotovy a tak nejak se to stalo. Proste jsme vypli a soustředili se na sex a co se nam líbí. Doporučuji se zacit soustredit na sebe jak byt pro partnera sexy, jak ho svest atd..zapomenes na "delani miminka" a pujde to samo. Vsechno je v hlave..A doporucuji precist si knihu "Proc k nam miminko nechce" od Wahlgrenis. 😉🙌 Napis ji. Ja ji napsala..a pomohla mi
Ovulace nastává 12-48 hodin po pozitivním testu 🙈
Jsem podruhé těhotná, a poprvé i teď jsem měla dva dny po styku žaludeční nevolnost, střevní potíže a mega únavu. Teď podruhé už sem věděla, že se to chytlo, a taky že jo. To, co popisuješ, tak u mě probíhá ovulace, kterou vždy bezpečně poznám, mám velké bolesti, díky tomu obě těhotenství napoprvé.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jirinafrymlova ta bolest je spis to ze probiha ovulace☺️