Přítel se neudělá při souloži. Jak jste to řešili?

22. říj 2024

Ahoj, holky. Jsem tu s docela nepříjemným problémem. S přítelem jsme spolu přes 3 roky a za celou dobu se neudělal při souloži, vždy jen rukou. Nikdy nás to netrápilo, ale teď to bude 3. měsíc co se snažíme o miminko.. Řešíme to tak že si pomůže rukou a těsně před tím než se udělá, tak ho tam šoupne.. jsme mladý zdravý pár, toto je náš jediný problém, tak mě zajímá, měl to někdo podobně? Jak jste to řešili vy? A hlavně, má to nějaký vliv na početí ? Než to tu někdo začne psát tak bych ráda podotkla, nejsem žádný tlačil, takže ho se snahou o miminko nenaháním ani nenutím, vlastně s tím přišel sám. Kolem ovulace spolu spíme obden, mimi ovulaci jak je chuť.. Budu moc ráda za každou radu, tip, zkušenost.🙏🏻

veronicka89
22. říj 2024

A co chces od koho vedet? Jine reseni nez jak to delate asi nebude..jeste muze ejakulovat do nake nadobky...a ty si to treba injekci ( bez jehly 😄) tam striknes...
Na poceti ten vas zpusob mit vliv nebude, spermiim je to jedno...

reeeza
22. říj 2024

Je na to holt asi zvyklý...Myslím že byste mohli zkusit jeho masturbaci omezit, či nejlépe s tím prostě přestat. Časem by si mohl zvyknout normálně na pochvu. Přece jen je to jiné než rukou...jiné tření, nebo jiné tempo ( rukounrycejší?) Atp. atp..

A to tak má celý život??

Nebo nejsi tam dole třeba trochu větší? Pokud by to byl důvod, že jej to nedostatečně dráždí, třeba by pomohlo zkusit stahovat pochvu a procvičovat svaly. Nebo dát ke konci nohy spíš k sobě, nebo zkusit polohy kde budeš utaženější..

Chce to si o tom upřímně promluvit, nesoudit...

patypresdevaty
22. říj 2024

To by asi chtělo zjistit, kde přesně je příčina... Třeba by pomohla ještě nějaká jiná stimulace navíc..? Přidat nějaké pomůcky?
Ono jen samotný zásun výsun prostě nemusí být pro každého to ono 🙂

levandule_k
22. říj 2024

Někde má nějaký blok, tohle bude práce pro psychologa, já jsem docela alternativní, takže já bych si šáhla i po nějaké alternativě v kombinaci s terapií, ale ne každý na alternativu je.
A navštivte i sexuologa.
Stud stranou, chcete dítě, tak holt budete muset jít z komfortní zóny.

Jako doplněk může zkusit tinkturu z kotvičníku, macu, nebo catuabu. Vygoogli si účinky. A ať to nebere všechno najednou.

autor
22. říj 2024

@reeeza masturbaci teď omezil, já jsem úplně v pořádku, tento problém měl i než jsme se dali dohromady, tak snad abstinence ruky pomůže

autor
22. říj 2024

@patypresdevaty Zkoušeli jsme i kroužek, tem tedy neměl žádný vliv

autor
22. říj 2024

@levandule_k Kouknu na to, děkuji. Odborné řešení nás bohužel čeká a nemine..

cherie24
22. říj 2024

A co kdyby jsi mu pomohla rukou při té souloži? Třeba mu ho masírovala u kořene nebo někteří chlapi mají rádi i masírování 🥚🥚. Zvolit polohu, při které mu tam dobře dosáhneš. Můj ex byl taky takový podobný případ, víc práce dalo udělat jeho než mě. 🤦 😃

exbordelar
22. říj 2024

A co alkohol? Muj byvaly, kdyz mel v sobe pivo/vino/panak tak se taky neudelal, jen rukou. A naopak, kdyz byl strizlivy, tak to bylo v pohode a skoncil zaroven se mnou.
Dale bych zkusila i absenci v sexu, aby byl vic nadrzeny... plus treba delsi predehra... napr. ho totalne vydrazdit oralem a pak dokonat v tobe...
Vic me nenapada... jak se pise vyse, muze to byt o nejaky psychicky blok. Kazdopadne drzim palce, v te situaci jsem byla a popravde - nic moc 🙄😶

misha31
22. říj 2024

Kroužek je na houby, existuji daleko lepsi hracky, parove vibratory, vibrator na prostatu. Urcite posilovat panevni dno, zkus abys byla ty nahoře+ vibrator na prostatu. Kdyz to jde rukou, musi to jit i normalne, byt s nejakou hrackou. Muzes byt tam dole sirsi nebo on uzsi a neni problem to vyresit hrackou, nestydet se pred sebou.

levandule_k
22. říj 2024

Neberte to s partnerem jako tragédii, nejste první ani poslední.

A asi budete muset vyzkoušet, co vám funguje. Mému partnerovi absence sexu neprospívá, prostě se cítí víc pod tlakem a to pro něj není dobré, ale když je sex častěji, je uvolněnější.

autor
22. říj 2024

@levandule_k Také nám absence nepomohla zatím.. nějak nás to netíží, jen to otěhotnění s tímhle problémem..

misqa08
23. říj 2024

Také jsme měli s manželem tento problém než jsme se seznámili dlouho nikoho neměl tak se uspokojoval rukou. Když jsme spolu začali spát také se musel dodělávat rukou. Nikdy mě to nevadilo a ujišťovala jsem ho, že na to přijdeme společně. Chce to čas a trpělivost. Nám se to časem spravilo samo dělali jsme si vetší přestávky mezi milováním a zkoušeli různé polohy, které mu v tom pomůžou. Také jsme pořídili kroužek a hodně se to zlepšilo. Také se snažíme o miminko a i když se dodělá rukou a dá ho do tebe před vyvrcholením tak tam nějaká šance je. Neztrácej naději.

kataiv
23. říj 2024

Chce to dost komunikovat a ostychy stranou. Taky se nám to stávalo, Přítel je obřezaný a citlivost je omezená ale přišli jsme na to. Pořídili jsme pomůcky pro stimulaci prostaty a ten stimul mu velmi dobře pomohl a jak se to naučil po nějaké době již nepotřeboval ale občas to využijeme jako zpestření 🙂