Připravovaly jste se nějak na těhotenství?

shannondrake
15. dub 2016

Asi jsem už zregenerovaná všemožnými diskusemi, které ve mě vyvovaly dojem, že bez spoustu doplňujících prostředků se ani nemá cenu snažit o dítě.
Už jsem měla namířeno pro kontryhelový čaj, nosifol, ovulační testy. Tak ale přemýšlím - na gyndě vše v pořádku, ms pravidelná (cca 29 dní), ovulace dle doktora probíhá. Je třeba se nějak v tomto případě připravovat? Nebo jsou to jen vyhozené peníze?
Připravovaly jste se na těhotenství nějak vy?

hankaros
15. dub 2016

Nepřipravovala. Pokud jsi zdravá, hoď se do klidu a užívej si výrobu potomka 🙂

lpamela
15. dub 2016

Já jsem se teda nijak nepřipravovala. Pokud není žádný problém, připadá mi to zbytečné. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, pak jsem teda začala brát vitamíny pro těhotné... 😀

dc2015
15. dub 2016

Brala jsem listovku, jinak je to podle mě zbytečné 🙂

eviicka
15. dub 2016

@shannondrake na začátku moc ne, jak se pár měsíců nedařilo, tak pak teprve to začalo hlodat. Nejdříve jsem ani nečetla diskuze, jen dost nepravidelně zobla kyselinu listovou 🙂.

martiniquest
15. dub 2016

Brala jsem jen pár měsíců předem listovku, jinak nic. Povedlo se na poprvé. Taky jsem neměla žádné problémy a cyklus byl pravidelný. Čím přirozeněji, tím lépe.

slecnajohanna
15. dub 2016

taky jsem do toho vlítla hned na první pokus. žádná příprava. cyklus jsem měla pravidelný, nikdy jsem neřešila žádné gynekologické komplikace, nikdy jsem nabrala HA

marki00
15. dub 2016

Já vysadila antikoncepci asi dva roky předem a i přes nepravidelný cyklus se to podařilo hned první měsíc. Takže myslím, že se teď nemusíš nijak chystat, prostě to zkuste a pokud to nepůjde, tak pak řešit nějaké čaje apod.🙂

asa2
15. dub 2016

Já měla hodně nepravidelnou menstruaci (co 2-3 měsíce), ale nějak jsem žila v blahé nevědomosti, že to na početí nebude mít vliv 🙂 Zadařilo se nám po 3 měsících, ale mimi jsem potratila. A až potom to vše začalo: doktoři, hledání na netu, tabletky, snažení, atd. Takže buď úplně v pohodě ;) Pokud jseš zdravá tak na to hupsněte a uvidíte. Řešila bych to až tak po půl roce (doktoři to začnou řešit někdy až po roce snažení). Ať se zadaří co nejdříve 🙂

hani1234
15. dub 2016

Ne, nic se nemá přehánět. . Nám se zadařilo na první pokus, po zjištění jsem užívala kyselinu listovou, nic víc.

shannondrake
autor
15. dub 2016

No my jsme to teď zkoušeli první měsíc a bohužel se nezadařilo.

asa2
15. dub 2016

@shannondrake měsíc to opravdu ještě není dlouhá doba! Určitě se zadaří! Nevím jestli jsi používala antikoncepci, někdy se tělo musí vzpamatovat 🙂 Určitě bych ještě nestresovala 😉

shannondrake
autor
15. dub 2016

@asa2

HA jsem užívala 7 let, ale už jí 3 nebo 4 roky neberu. Už ani přesně nevím.

asa2
15. dub 2016

@shannondrake I tak buďte zatím v pohodě! 🙂 Nemysli na to a uvidíš, že to příjde! 😉

suzief
15. dub 2016

Ne, až po půl roce když se nedařilo sem se víc informovala a změnila pár věcí, zdravé jíst, cvičit a zbavit se endometriózu přírodním způsobem a pak se zadarilo

eviicka
15. dub 2016

@shannondrake měsíc opravdu nic není, a uvidíš sama, možná ti to nedá a stejně začneš sledovat co a jak.

bioneeds
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kika_21
17. dub 2016

@shannondrake Nepřipravovala jsem se nijak.

everunka
17. dub 2016

@shannondrake s tou listovkou bych začala už teď. Je potřebná hlavně v začátku tehu a první týden dva není možné těhotenství poznat. Jinak bych se spis soustředila na stravu a pohyb a užívala si "výroby " mimca;)

bva
17. dub 2016

@shannondrake třeba jste se nestrefili zrovna do ovulace.., zkoušejte v klidu dál, hlavně se nestresuj, to je nejhorší..

prostejina
17. dub 2016

Já ano. Listovka, kontryhel, gynex. Otěhotněla jsem první měsíc, co jsme se začali "snažit" :D