Příbalový leták Pepino. Máte podobnou zkušenost?

lujhu
6. kvě 2024

Ahojky ženský , mám dotaz jestli se to třeba někomu nestalo, test pepino jsem si dělala 10 dnů do ms vím je to kravina 😆 ale proc to píšu., predchvily jsem si ten leták přečetla až teda po 3 dnech 🙈 nevím moc ty letáky nečtu prostě 😆 , no a čtu a teď vidím že se test může provádět už 7 dnů do ms, to my přišlo celkem odpovídající k mému testu , pak jsem samozřejmě zkoušela i jiný zn.a ty byly furt negativní , a tam se psalo že se může provádět jen 1 den po zpoždění ms to vím že jo, tak si udělala takovou malou naději a říkala možná ten tt pepino je tak citlivý a ukázal my to nizky hcg který ostatní tt prostě nechytěj🤔 já nevím možná se pletu nebo jsem debilní 😆 ale máte stim zkušenost? Že ten pepino tt ukázal dřív těhotenství než jiné tt?

lencaa11
6. kvě 2024

@lujhu Pepino dělá hlavně falesnaky 7 dnů je ještě brzo 10 dní úplně moc brzo test se dělá den dva před Ms

kamimnichov
6. kvě 2024

Test delej po vynechani MS jinak jsou to jen nervy a dohady. A prosim MI se pise s I a ne Y (ve vyznamu, ktery myslis).

lujhu
autor
6. kvě 2024

@kamimnichov ježíš tak jsem se překlikla to my snad můžete odpustit nebo vám to žerou oči 👀 😁 svět se nezboří ženská

lujhu
autor
6. kvě 2024

@lencaa11 jasne budu testovat po zpoždění 🤞😆

pavca1982
6. kvě 2024

Dělat testy před menstruací nemá cenu a my bychom to i odpustily, ale potřetí už to nepiš.🙈

hanka_12345
6. kvě 2024

mně "žere oči" to ženský :D

lujhu
autor
7. kvě 2024

@pavca1982 těžkej parodox , no lidi jsou všeljky někomu vadí všechno , řeší dokonce i písmenko a jiný jsou v pohodě, no dnešní doba 😁 takový starostí bych fakt nechtěla řešit co máte, jako kdyby ste se vy nikdy nesplatly v ničem 🤔 já jsem Maďarka takže tu češtinu tak dobrou nemám ale myslím si že je dobrá a jestli misto MI napíšu my to je umě prkotinka jsou daleko větší idioti co píšou jak pátý kolo u vozu a jsou to Češi 🙉 a neřeším to jak vy , jsou daleko horší situace máte asi nudnej život ženský 😉🤪

kamimnichov
7. kvě 2024

@lujhu na to, ze jsi madarka mas cestinu vybornou. Bud rada, ze te nekdo opravi, priste uz budes vedet. Ja ziju trvale v DE a jsem vdecna za opraveni…moje deti pisi hur nez ty… protoze je jim prirozena nemcina (a taky jsou jeste prtavi).

Priste zareaguj, je dikyza opraveni, jsem cizinka… misto toho, abys kolem kopala 😉