Pregnafolin. Zkušenosti/otěhotnění?

maky977
13. říj 2020

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat už 5 měsíců se snažíme s přítelem o miminko,ale nedaří se nám. Tak jsem si koupila na doporučení v lékárně pregnafolin,mate některá zkušenosti? ☺️ Děkuji 🙂

tynulaa
13. říj 2020

Já brala inofolic a pila kontryhel. Po nakym roce a půl jenom kyselinu listovou. manzel folandrol, potom čistej zinek a Selen. Nakonec jsme stejně museli jít cestou ivf.

maky977
autor
13. říj 2020

@tynulaa děkuji moc za zkušenost 🙂

petralp
13. říj 2020

Ja ho beru druhý měsíc a zatím nic.

maky977
autor
13. říj 2020

@petralp ja první měsíc a za tyden bych měla dostat MS,tak uvidim,jestli se zadarilo..

petralp
13. říj 2020

@maky977 ja jsem byla v květnu na revizi kvůli ZT a před tím jsem brala jen obyčejnou listovku. Jestli mi to ale pomohlo nevím. Spíš to byl lepší pocit 🙂

maky977
autor
13. říj 2020

@petralp Jo takhle 🙂 tak držím pěstičky ať se Ti brzy zadaří a děkuji za Tvou zkušenost 🙂

petralp
13. říj 2020

@maky977 díky i tobě přeji ať to brzy vyjde.

veronika9595
13. říj 2020

@maky977 ahoj, já brala první měsíc pregnafolin ale potom jsem přešla na Femibion. Nyní jsem potřetí po sobě těhotná (první dvě chemická těhotenství) a tentokrat to už vypadá nadějně (ťuk ťuk) a myslím ze by to mohlo být i právě částečně těmi vitaminy. Trvá 2-3 měsíce než se účinek nějak projeví, takže čím dříve jdeš brát tím lépe. Nicméně si myslím, že tam jde hlavně o tu listovku takže ikdybys brala ji samotnou, tak to bude velké plus. Pregnafolin určitě v poho. Přešla jsem na Femibion pouze pro “dobrý pocit” ze jsou “lepší” ikdyz je to asi jedno 🤦🏻‍♀️
Potom jsem začala pít i čaj dle baby radnicke, je hnusny ale určitě není na škodu

maky977
autor
13. říj 2020

@veronika9595 jeeej,tak to jsi mě potěšila,moc děkuji za radu,tak snad se mi alespoň do Vánoc zadari🙈☺️ Jinak tobě i mimískovi přeji hlavně hodně zdravicka☺️

inah91
14. říj 2020

Já Pregnafolin brala a beru - ale začala jsem tak cca 1-2 měsíce před snažením - což je asi vůbec nejdůležitější.... jinak si myslím, že je jedno jestli Pregnafolin či Femibion či "no name" kyselina listová.... hlavně to brát 🙂
A má zkušenost - s exmanželem jsem brala taky Pregnafolin a k tomu tisíc dalších podpůrných věcí - i já i on a nic, roky...
A teď s manželem pregnafolin a zadařilo se...

maky977
autor
14. říj 2020

@inah91 a za jak dlouho se vám zadarilo,jestli se muzu zeptat? 🙈

inah91
14. říj 2020

@maky977 určitě můžeš.... zadařilo se hned.... ale to není o té listovce - jak jsem psala, s ex jsem ji brala taky a nic celý rok a půl.... listovka není jako podpora početí, ale pro zdravý vývoj dítěte....

maky977
autor
14. říj 2020

@inah91 Jo takhle,děkuji a gratuluji ☺️