Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat už 5 měsíců se snažíme s přítelem o miminko,ale nedaří se nám. Tak jsem si koupila na doporučení v lékárně pregnafolin,mate některá zkušenosti? ☺️ Děkuji 🙂
Ja ho beru druhý měsíc a zatím nic.
@maky977 ahoj, já brala první měsíc pregnafolin ale potom jsem přešla na Femibion. Nyní jsem potřetí po sobě těhotná (první dvě chemická těhotenství) a tentokrat to už vypadá nadějně (ťuk ťuk) a myslím ze by to mohlo být i právě částečně těmi vitaminy. Trvá 2-3 měsíce než se účinek nějak projeví, takže čím dříve jdeš brát tím lépe. Nicméně si myslím, že tam jde hlavně o tu listovku takže ikdybys brala ji samotnou, tak to bude velké plus. Pregnafolin určitě v poho. Přešla jsem na Femibion pouze pro “dobrý pocit” ze jsou “lepší” ikdyz je to asi jedno 🤦🏻♀️
Potom jsem začala pít i čaj dle baby radnicke, je hnusny ale určitě není na škodu
@veronika9595 jeeej,tak to jsi mě potěšila,moc děkuji za radu,tak snad se mi alespoň do Vánoc zadari🙈☺️ Jinak tobě i mimískovi přeji hlavně hodně zdravicka☺️
Já Pregnafolin brala a beru - ale začala jsem tak cca 1-2 měsíce před snažením - což je asi vůbec nejdůležitější.... jinak si myslím, že je jedno jestli Pregnafolin či Femibion či "no name" kyselina listová.... hlavně to brát 🙂
A má zkušenost - s exmanželem jsem brala taky Pregnafolin a k tomu tisíc dalších podpůrných věcí - i já i on a nic, roky...
A teď s manželem pregnafolin a zadařilo se...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já brala inofolic a pila kontryhel. Po nakym roce a půl jenom kyselinu listovou. manzel folandrol, potom čistej zinek a Selen. Nakonec jsme stejně museli jít cestou ivf.