Pregnafolin. Máte zkušenost?

maky977
13. říj 2020

Ahoj holky, s přítelem se snažíme už pátý měsíc o miminko a nedaří se nám. V lékárně jsem si koupila na doporučení lékárníci pregnafolin,mate některá zkušenosti? Děkuji 🙂

tasimia
13. říj 2020

@maky977 záleží jakou zkušenost chceš slyšet. Brala jsem je dvakrát - k otěhotnění mi nepomohli a když jsem otěhotněla ( to už jsem pregnafolin nebrala)tak jsem je brala do 12tt.

maky977
autor
13. říj 2020

@tasimia no zajímalo mě,jestli pomohl k otěhotnění 😕 vím,ze 5 měsíců není moc,ale už jsem zoufalá 😔 před rokem jsem potratila v 8.tydnu a to slo otěhotnět hned,ale teď se nám nedaří 😔

31nika31
13. říj 2020

@maky977 jako vyloženě to k otěhotnění asi nepomáhá, ale určitě je dobré před plánovaném těhotenství toto brát.... Samotná listovka je k ničemu, takže lékárnice dobře doporučila. Jinak doporučuji hlavně kliiid, však ono se zadaří☺ my se snažíme skoro dva roky. Jednou sice bylo biochemické po 11cti měsících a od té doby zase nic.... Já už to pomalu vzdávám, ale zároveň věřím, že se fakt potom zadaří ☺

maky977
autor
13. říj 2020

@31nika31 doufám,že ano🙂 jsem z toho trochu nervózní tím,ze to před rokem slo hned po vysazeni HA a teď po vysazeni nic😔 ale jak mi říkala doktorka na gyndě “Je to jen v hlavě.” 🙂 páni skoro 2 roky je dlouhá doba no😕 ale i Ty neztracej naději ,určitě mimi přijde i za tebou☺️ A na gyndě jsi to s doktorskou/doktorem rozebírala? ( teda jestli o tom chceš mluvit,jestli ne,tak chapu ).

31nika31
13. říj 2020

@maky977 jj, šli jsme už i na kliniku, přítel má i špatný sperma prý (údajně se nedá zlepšit a na netu jsem četla,že dá) .. Ale já v nich nemám důvěru vůbec.... Si myslím, že si taky dost mastej akorát kapsy 🤣 na jednu věc nám řekl, že to na to nemá vliv a po nějaké době, že je teda možný, že to má na to vliv (konizace na určitou věc).... Prostě jak když neví, co rika😃 takže jsem pak říkala, že nemůžu vědět, jestli by případne umělé udělali napoprvé pořádně, aby nemohli pak další pokusy - víc peněz....

maky977
autor
14. říj 2020

@31nika31 paneboze,tak to nechápu 😂 taky si myslím,ze ty kliniky z nás chtějí vytriskat jen peníze 😤 ale nezoufej,věřím,ze se to každé z nás jednou podaří ☺️ A když už jsi jednou těhotná byla,tak věřím,ze se ti to podaří ☺️☺️

31nika31
14. říj 2020

@maky977 já tomu už moc neverim, ale testy jsem si dneska koupila 🤣🤣🤣🤣 přitom to mám mít až v neděli a příznaky žádný 😃 po BT jsem si říkala (jak se všude píše a rika), že je zaseto, tak to půjde hned a už je to zase 8 měsícu po a nic.... No možná to půjde, až to doopravdy vzdám ☺ tobě přeji, ať necekas tak dlouho ☺

maky977
autor
14. říj 2020

@31nika31 jsem na tom podobně 😂😂 taky mám doma testy,MS čekám v úterý,ale tehotne se necítím 😂😂😂 ani žádný příznaky,jen trochu pichani v podbrisku,ale to muže značit příchod MS😂 ale naděje umírá poslední! Pak mi dej vedet,jak jsi dopadla😘☺️ Držím pěsti ☺️

31nika31
14. říj 2020

@maky977 no, furt si sahám na prsa, jestli mě nebolej 😃

maky977
autor
14. říj 2020

@31nika31 a boli? Mě jen trochu,jako před MS😂😂

niki1107
14. říj 2020

@maky977 Ahoj, já taky beru Pregnafolin, ale není to nic na otěhotnění, spíš listovka s folátem na prevenci proti vvv. Taky se snažíme 5 měsíců o druhé a stále nic, ale mně skáče cyklus 🙁. Přijde mi to už jako věčnost. Jinak očekávám ms tento týden a soudím podle bazální teploty, že přijde.

31nika31
14. říj 2020

@maky977 no občas mám pocit, že jsou bradavky citlivější a pak zase nic... Už si to namlouvam 😃 ale minulé jsem měla tehotenske příznaky (jiné, než jsou u mě obvykle před MS) až v týdnu, kdy jsem měla mít MS - bolest prsou trochu, zada a střídavě teplo nebo zima (což mě zima zarazila, mě je věčně vedro😄)

maky977
autor
14. říj 2020

@niki1107 tak to jsme na tom stejně,ale jak jsem psala predtim..naděje umírá poslední! A jednou to vyjít musí ☺️☺️

maky977
autor
14. říj 2020

@31nika31 ty těla si s náma zahrávají😂😂 ale každopádně dej pak vedet,jak jsi dopadla☺️

31nika31
14. říj 2020

@maky977 přesně tak, budeme doufat, že jednou to klapne i nám ☺

maky977
autor
14. říj 2020

@31nika31 určitě☺️

31nika31
Autor odpověď smazal
Zobraz
31nika31
19. říj 2020

@maky977 ahojky, chtěla jsi vědět, jak jsem dopadla☺ tak to vypadá, že to vyšlo. 15.10.jsem zjistila slaboulinkeho ducha (musela jsem se snažit, abych viděla) a sílí - je to vidět už hezky ☺ MS jsem měla dostat včera a zatím nic. Těhotenské příznaky teda nemám (ani jeden), tak uvidím následující dny ☺ jen mě bolí chvilkama dost bricho a jde mi to jakoby do pipky, ale jak rychle to přijde, tak rychle to odejde (ta bolest) a je to jiný bolení než při MS. Takže uvidíme ☺ takže jestli vyšlo, budu doufat, aby bylo vše už

maky977
autor
19. říj 2020

@31nika31 juuuu,tak gratuluji !!! A držím pěstičky ☺️☺️ U mě to vypadá na MS,včera test negativní a od víkendu šílený tlak v břichu a dneska to vypadá,ze MS dorazí 😔 tak snad se nám zadari další měsíc 😔 ale tobě moc gratuluji ❤️❤️❤️

31nika31
19. říj 2020

@maky977 já moc děkuju ☺ já doufám, že bude vše v pořádku ☺ když už nám to dalo takový "práce" 🤣 Ty vydrž, určitě se taky zadaří - dřív nebo později ☺