Ahoj holky, s přítelem se snažíme už pátý měsíc o miminko a nedaří se nám. V lékárně jsem si koupila na doporučení lékárníci pregnafolin,mate některá zkušenosti? Děkuji 🙂
@maky977 jako vyloženě to k otěhotnění asi nepomáhá, ale určitě je dobré před plánovaném těhotenství toto brát.... Samotná listovka je k ničemu, takže lékárnice dobře doporučila. Jinak doporučuji hlavně kliiid, však ono se zadaří☺ my se snažíme skoro dva roky. Jednou sice bylo biochemické po 11cti měsících a od té doby zase nic.... Já už to pomalu vzdávám, ale zároveň věřím, že se fakt potom zadaří ☺
@31nika31 doufám,že ano🙂 jsem z toho trochu nervózní tím,ze to před rokem slo hned po vysazeni HA a teď po vysazeni nic😔 ale jak mi říkala doktorka na gyndě “Je to jen v hlavě.” 🙂 páni skoro 2 roky je dlouhá doba no😕 ale i Ty neztracej naději ,určitě mimi přijde i za tebou☺️ A na gyndě jsi to s doktorskou/doktorem rozebírala? ( teda jestli o tom chceš mluvit,jestli ne,tak chapu ).
@maky977 jj, šli jsme už i na kliniku, přítel má i špatný sperma prý (údajně se nedá zlepšit a na netu jsem četla,že dá) .. Ale já v nich nemám důvěru vůbec.... Si myslím, že si taky dost mastej akorát kapsy 🤣 na jednu věc nám řekl, že to na to nemá vliv a po nějaké době, že je teda možný, že to má na to vliv (konizace na určitou věc).... Prostě jak když neví, co rika😃 takže jsem pak říkala, že nemůžu vědět, jestli by případne umělé udělali napoprvé pořádně, aby nemohli pak další pokusy - víc peněz....
@maky977 já tomu už moc neverim, ale testy jsem si dneska koupila 🤣🤣🤣🤣 přitom to mám mít až v neděli a příznaky žádný 😃 po BT jsem si říkala (jak se všude píše a rika), že je zaseto, tak to půjde hned a už je to zase 8 měsícu po a nic.... No možná to půjde, až to doopravdy vzdám ☺ tobě přeji, ať necekas tak dlouho ☺
@maky977 Ahoj, já taky beru Pregnafolin, ale není to nic na otěhotnění, spíš listovka s folátem na prevenci proti vvv. Taky se snažíme 5 měsíců o druhé a stále nic, ale mně skáče cyklus 🙁. Přijde mi to už jako věčnost. Jinak očekávám ms tento týden a soudím podle bazální teploty, že přijde.
@maky977 no občas mám pocit, že jsou bradavky citlivější a pak zase nic... Už si to namlouvam 😃 ale minulé jsem měla tehotenske příznaky (jiné, než jsou u mě obvykle před MS) až v týdnu, kdy jsem měla mít MS - bolest prsou trochu, zada a střídavě teplo nebo zima (což mě zima zarazila, mě je věčně vedro😄)
@maky977 ahojky, chtěla jsi vědět, jak jsem dopadla☺ tak to vypadá, že to vyšlo. 15.10.jsem zjistila slaboulinkeho ducha (musela jsem se snažit, abych viděla) a sílí - je to vidět už hezky ☺ MS jsem měla dostat včera a zatím nic. Těhotenské příznaky teda nemám (ani jeden), tak uvidím následující dny ☺ jen mě bolí chvilkama dost bricho a jde mi to jakoby do pipky, ale jak rychle to přijde, tak rychle to odejde (ta bolest) a je to jiný bolení než při MS. Takže uvidíme ☺ takže jestli vyšlo, budu doufat, aby bylo vše už
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@maky977 záleží jakou zkušenost chceš slyšet. Brala jsem je dvakrát - k otěhotnění mi nepomohli a když jsem otěhotněla ( to už jsem pregnafolin nebrala)tak jsem je brala do 12tt.