Předčasné ovariální selhání. Jak vypadá menstruace?

anicka1211
2. čer 2016

Ahoj holky, je mi 31 let,mám výše uvedenou diagnózu a AMH 0,35. Mám 3DC a první dva dny jsem to měla silnější a teď třetí den to mám dost slabé. Normálně jsem mívala měsíčky asi 7 -8 dnů a cyklus 28 dní. Teď mám cyklus 26 dní tento poslední. Předposlední byl 28 a předtím 25 dní.
Před dvěma léty jsem vysadila HA a začali jsme se snažením a až po roce se povedlo a byl to ZP a v 10 tt revize v srpnu 2015, pak jsem otěhotněla na Vánoce a zas ZP a letos v únoru opět revize v 10 tt. Léčíme se sw manželem na Repromedě a chyba je na mé straně, zjistili mi výše popsané a protilátky proti embriu. Co se týče toho předčasného selhání vaječníků, tak doktorka říkala, že to může být klidně dva roky zpětně, že se to mohlo nastartovat.
Furt o tom čtu diskuze, snažím se zjistit co nejvíc informací a jak ještě zachránit to málo, co mám svého ve vaječnících. A dočetla jsem se plno příznaků spojených s předčasnou menopauzou a tak mi docvaklo, že možná ty moje měsíčky, co mi tak blby po vysazení HA znamenaly, že se blíží mé ovariální selhání. Vypadaly tak, že jsem je dva dny měla, pak jsem je na 24 hodin neměla a pak se mi vrátily, ale byly divné, třeba jen jeden den jsem pak krvácela a další dny byla krev do hněda a pak pár dní špinění, taky hnědé. Po první revizi se srovnaly a i cyklus byl pravidelný, měsíčky trvaly asi 6 dní a předcházelo jim jednodenní špinění a po nich dvoudenní špinění, ovulace probíhala a já otěhotněla. Po druhé revizi je mám nějaké rozdrbané, tvořily se mi cysty na vaječnících v prvních dvou cyklech a praskly. Jsou tohle příznaky předčasné menopauzy, začíná to takhle?