Prázdninové snažilky

hanulebrabec
15. čer 2023

Píšu schválně prázdninové jelikož jsem po operaci dělohy, kdy mi odstanilj starou jizvu pk sekcích která byla jen 8mm a nahradili novou krásnou 2 cm. Ale máme ještě 3 měsíce nechat na zahojeni.
Tak kestli chcete přidávejte svoje příběhy;)

laiila
15. čer 2023

@hanulebrabec Ahoj, jsem taky prázdninová snažilka 😂

hanulebrabec
autor
15. čer 2023

@laiila mě se nechtělo dávat každý měsíc a já ještě vlastně nemám povoleno...tak proto jsem to tak dala

wladimira
15. čer 2023

@hanulebrabec já jsem po nevydařené stimulaci k 3ivf bohužel začít novou stimulaci taky mužů cca až za 3 cykly 🙄 hrozny to čekání už mě pěkně sere

laiila
20. čer 2023

@wladimira jak to, že nevydařené? Co se může pokazit?

wladimira
20. čer 2023

@laiila bohužel mi dr zapomel dat Ovitrelle měla jsem poprvé dlouhý protokol tak jsem myslela ze Ovitrelle není potřeba ani me to nenapadlo se zeptat když při 1 i 2 IVF vždy byl …zjistilo se to až po opu 🫣

laiila
20. čer 2023

@wladimira takže chyba lékařky a teď kvůli tomu musíš čekat ?

wladimira
20. čer 2023

@laiila ano přesně tak chyba lékaře a tělo se musí dát do kupy při dlouhém protokolu jsem dostala injekci na vypnutí hypofýzy a ono než to naskočí a dá se vše do do kupy tak to cca 3 cykly trvá ale ono to uteče Už jsem si zvykla že pořád na něco čekám 😁

laiila
20. čer 2023

@wladimira ty jóó :( , mě je 37 a každý měsíc je dlouhý, taky čekám pořád :( , na konci července by jsme měli začít s IVF , příští týden konzultace, vůbec nevím co mě čeká 🙈

aadys
23. čer 2023

Ahoj! Já čekám, v pondělí předpokládaný den ms a nic. Dnes jsem 10dpo a vyčkávám. 😊 Ale je to dlouhé a hlavně něco ve mě hlodá a bojí se otestovat abych nebyla zklamaná.

laiila
24. čer 2023

Tak já holky dnes přesně 5 dní do MS a test vypadá takto. Ovulace 14.6. a dnes vidím ducha, v pondělí máme konzultaci kvůli IVF , kéžby nám to tentokrát vyšlo 🙏🏻, v dubnu jsem měla biochemické těhu :(

aadys
25. čer 2023

@laiila ahoj! Mám už od včera stejně vypadající test 😊 holky tady mi říkali že bude vše ok, zkus testovat ráno jestli čárka sílí 😊
Přeju ti aby to vyšlo❤️

lorakv
25. čer 2023

@laiila Já dnes stejný test. Jen s tím rozdílem, že jsem už 35dc, tak se bojim, aby nebylo něco špatně, když je čárka takto slabá. Každopádně jsem byla na mobilizaci kostrce, tak si říkám, jestli mobilizace v kombinaci s Mojžíšovou nemohly prodloužit cyklus.

laiila
25. čer 2023

@aadys Ahojky, dnes jsem testovala znovu a čárka o trošku zesílila, mám 4 dny do MS 🙂
@lorakv záleží kdy byla ovulace , tu víš ?

aadys
25. čer 2023

@laiila tak super! Mě dnes taky ráno prý zesílil, ale já to sama nepoznám 😂 zítra testovat nebudu, počkám třeba do úterý/středy a pak udělám test a budu volat na gyndu. Chlapovi zatím nic neříkám aby nebyl zklamaný kdyby to bylo třeba chemko

aadys
25. čer 2023

@laiila jinak máš nějaké příznaky? Mě strašně táhne podbrisek a dnes se přidali prsa. Já jsem cca týden po termínu ms. Jo a jsem teda šíleně unavená, prospala bych den klidně

laiila
25. čer 2023

@aadys vůbec nic , ale MS mám mít až ve čtvrtek, tak je ještě brzy asi na nějaké příznaky 🙂 a jak vypadá tvůj testík po týdnu meškání ?

aadys
28. čer 2023

@laiila promiň že píšu až teď, úplně jsem to přehlédla 🤦‍♀️😄 u nás to vypadá zatím dobře, testy krásně sílí a v úterý jdu na kontrolu ❤️

laiila
28. čer 2023

@aadys no super 🙂 A krev za sebou ještě nemáš?

aadys
28. čer 2023

@laiila zatím ne, krvácela jsem v pondělí takže jsem volala na gyndu a sestra mi řekla ať hned přijedu. Doktorka mi řekla že tam něco vidí, dala mi čípky na podporu a řekla mi ať se stavím v úterý že už by mělo být vidět víc. Myslím si že krev atd mi teprve bude plánovat 😊

laiila
28. čer 2023

@aadys tak to ju, no a dnes ai jaký cyklus ? A víš kdy byla ovulace ?

aadys
28. čer 2023

@laiila ovulace byla 13.6. 😊 dneska jsem 15dpo

laiila
28. čer 2023

@aadys tak to jsme stejně, já jí měla 14.6., chodíme do centra takže jí mám potvrzenou 🙂

aadys
28. čer 2023

@laiila schválně dám vědět co mi řekla v to úterý, jdu hned ráno na půl 8 😊 ale břicho mám nafouklé, občas cejtim jak táhne podbříšek a jsem extrémně unavená. Dneska odpoledne jsem si i říkala jestli mám vůbec sedat do auta abych se soustředila

laiila
28. čer 2023

@aadys já si šla dnes odpoledne lehnout 😂, to se mi nestalo hodně dlouho 😂, určitě dej vědět , budu čekat 🙏🏻, ja až 10.7. a dovča přede mnou 🙂

aadys
28. čer 2023

@laiila no my máme taky dovču, ale nacpala mě naštěstí hned ráno tak o to lip 😂 jsem zvědavá co bude vidět. Já teda zatím nespím přes den, končím v 5 hodin kazdej den a kdybych si šla lehnout po práci nespala bych zas v noci tak si jdu radši třeba lehnout dřív 😄 ale ty prsa mi dávají teda, sice je mám pěkně naducaný, ale minuly rok v květnu mi vytahovali bulky z prsou a jak se začínají napínat tak je hrozny 😄

lena2019
29. čer 2023

Ahojky, snazim se taky znovu otehotnet, v dubnu jsem ve 21tt potratila,odesla mi zatka a zjisten po pitve placenty zanet v dutine delozni.
Ted mam plodne dny, ale beru antibiotika na anginu. Mam nejake setrnejsi ,kdyby nahodou jsem tedy byla tehotna, ale partner se boji 🤭 aby nebyl nemocny nebo ,aby to nejak neposkodily ty leky -to oplozeni asi 🤷🏻‍♀️

aadys
29. čer 2023

@lena2019 otázka je jestli tělo nebude brát energii na vyléčení a nebyl by to jen neplatný pokus. Já bych si dala čas na vyléčení a pak na to vlítla❤️

lorakv
Autor odpověď smazal
Zobraz
lorakv
Autor odpověď smazal
Zobraz
petta1
15. črc 2023

@hanulebrabec já se k tobě opět hlásím taky se teď budeme znovu snažit