Píšu schválně prázdninové jelikož jsem po operaci dělohy, kdy mi odstanilj starou jizvu pk sekcích která byla jen 8mm a nahradili novou krásnou 2 cm. Ale máme ještě 3 měsíce nechat na zahojeni.
Tak kestli chcete přidávejte svoje příběhy;)
@laiila mě se nechtělo dávat každý měsíc a já ještě vlastně nemám povoleno...tak proto jsem to tak dala
@hanulebrabec já jsem po nevydařené stimulaci k 3ivf bohužel začít novou stimulaci taky mužů cca až za 3 cykly 🙄 hrozny to čekání už mě pěkně sere
Ahoj! Já čekám, v pondělí předpokládaný den ms a nic. Dnes jsem 10dpo a vyčkávám. 😊 Ale je to dlouhé a hlavně něco ve mě hlodá a bojí se otestovat abych nebyla zklamaná.
@laiila no my máme taky dovču, ale nacpala mě naštěstí hned ráno tak o to lip 😂 jsem zvědavá co bude vidět. Já teda zatím nespím přes den, končím v 5 hodin kazdej den a kdybych si šla lehnout po práci nespala bych zas v noci tak si jdu radši třeba lehnout dřív 😄 ale ty prsa mi dávají teda, sice je mám pěkně naducaný, ale minuly rok v květnu mi vytahovali bulky z prsou a jak se začínají napínat tak je hrozny 😄
Ahojky, snazim se taky znovu otehotnet, v dubnu jsem ve 21tt potratila,odesla mi zatka a zjisten po pitve placenty zanet v dutine delozni.
Ted mam plodne dny, ale beru antibiotika na anginu. Mam nejake setrnejsi ,kdyby nahodou jsem tedy byla tehotna, ale partner se boji 🤭 aby nebyl nemocny nebo ,aby to nejak neposkodily ty leky -to oplozeni asi 🤷🏻♀️
@hanulebrabec já se k tobě opět hlásím taky se teď budeme znovu snažit
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hanulebrabec Ahoj, jsem taky prázdninová snažilka 😂