Ahoj zeny. S manzelem se snazime o miminko, HA jsem brala 7 let a vysadila letos v kvetnu. Byla mi sledovana stitna zlaza, na kterou ted cca mesic beru Euthyrox. Mam ale podezreni, ze se mi nedostavuje ovulace, coz byva vetsinou spojovane i s vynechanim menstruace ale tu ja mam i po vysazeni antikoncepce presnou na den. Je tu nekdo, kdo to ma stejne? Vim, ze je mozna jeste brzy neco resit. Nemam rada cekani, kor kdyz s tim nemuzu nic delat :D zatim beru aspon kyselinu listovou, bylinny caj na poceti, kontryhel a zkousim hormonalni jogu.
Mě trvalo rok, než ce cyklus po vysazení HA normalizoval, hodně pomohly bylinky a kapky gynex. Buď zkusit od bylinkáře z okolí předmíchanou směs nebo tinktury od Naděje, nebo si sestavit vlastní...bylin je hodně: kontryhele, drmek, jeřáb ptačí, řebříček, maliník, pelyněk, meduňka...
@pivonka88 já to tak po vysazení HA měla. Ale dost často jsem to ani nedostala a musela jsem na vyvolávací injekce. Trvalo víc jak 3/4 roku než jsem začala ovulovat. Řešila jsem tenkrát taky bylinky, vím že jsem si i sehnala kontakt na nějakou paní, která míchala tinktury přímo na míru, ale nakonec tělo naskočilo i bez toho. 🙏
Dekuju vsem za odpovedi. Rozhodla jsem se tenhle mesic to jeste zkusit a pokud se nezadari tak zajit k doktorce. Kazdopadne mam novy poznatek, minuly mesic jsem mela jednodenni spineni presne 12 DC, ale neresila jsem to a tenhle cyklus se to opakovalo.. taky presne 12 DC. Takze ta ovulace u me uz mozna probehla. Jen ted zjistuju, jestli to spineni (v dusledku treba prasknuti folikulu) znacilo zacatek a nebo konec te ovulace. Vzhledem k tomu, ze tu ovulci mam presnou, tak by vychazela az na 14 DC.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pivonka88 hormonalni joga je super 👍 zkus jeste neco na podporu ovulace s inositolem. mela sem inofolic, pomohl mi 2x 👍