Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění, když jsme s partnerem měli sex ob den🙂 někdo nějaké zkušenosti? ;)
Dnes už zřejmě nezáleží na četnosti, ale na tom, jak jsou na tom partneři zdravotně. Je nás tu spousta, co hlídala ovulaci, praktikovala sex pomalu 3x denně aby zvýšili šance a nakonec skončili na IVF. My z počátku měli styk každý den, zkoušeli babske rady, jako první mimo, že až druhá "dávka" je lepší 😂 šest let s tím, že " teď to musí vyjít " a pak jednou, podzimní bouřka, vypadla elektrika a já ze srandy " hele, z tohohle většinou bývají děti "(jsem z letní bouřky)😂 nu a za 14dní bylo na testu //
tak sakra kdo tu má tu věšteckou kouli 😀
@jjasmina ještě jsem jí nekoupila 😂😂😂
Ale někde u našich mám tarotovy karty 😂
@amazonkajanik Takže kouli koupit a tarotové karty co nejdřív 😀
0,0765489 periodicky. Ale záleží na místě sexu, množství alkoholu a jestli měla žena orgasmus...
@jjasmina nechala jsem ji u segry, taky chtela vedet jestli je tehule😁
@jjasmina jejda, to abych nejdřív koupila kouli, aby mi řekla, kam jsem debil dala ty karty. Jsem je schovala, abych měla od nich klid. Přeci jen vyložit smrt a druhý den v práci slyšet, že se kolegyni zabil partner, to už se moc vykládat budoucnost nechce.
Já ti klidně tu pravděpodobnost vypočítám, ale napřed napiš do zadání hodnoty všech proměnných 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
50:50. Co chces, proboha, jineho slyset?
Nekomu ani sex obden nezaruci otehotneni a nekomu staci jeden "strejch" v mesici.