Dobrý den mám 9dni do ms a dnes jsme zkusila test s muzem jsme se snazili snažíme se druhý měsíc.beru léky na stitnou zlazu a mám dlouhe cykly někdy až 33dni ovulace byla teď dost dlouho cca 17Dc vidíte něco na testu?mozns je brzy ale dnes mám průjem a prsa mám takové divné na dotyk.sem tam mě pichne v podbrisku.nezlob te se vím je to tady denně.diky a hezky den
Vidím krásně přeji at sílí dej vědět zkus pak za pár dni držím palečky
@paumerka Nic tam nevidím
@fialka444 Něco tam vidím. Přeji ať sílí😉
@ponikmonik děkuji ještě jsem zkusila jeden jiný 25intimed a možná duch nějaký
Já měla takovou znatelnější čárku (ducha) 3 dny po vynechání ms.. hezkou až 5 dní po vynechání.. je pravda, že s LF 10.. takže 13 dní od ovulace byl teprve první duch.. ještě bych počkala. Třeba se zadařilo 🙂😉
Není brzo ne. Cetla jsem už 5 den ze byl duch.a ty tam něco vidíš nebo ne?
Týden po ovulaci je strašně brzo, to nedošlo ani k nidaci. Nejčastěji se dá něco najít 10 DPO, ale i tak to může odejít s MS. Tohle testování před MS jen stresuje. Já takhle měla několikrát pozitivní i test z krve a pak to odešlo s MS.
Jak je ovulace potvrzená?
Holky !!!!!testujte az po vynechani MS,ušetříte si nervy...tohle je prostě strašně brzy a i kdyby tsm nějaký ten náznak byl,jeste to nic neznamená a může to odejit s MS a o to vic zklamané budete
Já měla ovulaci před 7 dny děláno ovulacnim testem.
@paumerka tak jednak u cyklu kolem 33dni není ovulace 17dc pozdě ale naprosto normalne. Spis mi přijde docela dlouhá lf. A při dlouhé lf nelze očekávat pozitivní tt 5 nebo i 7dpo. Ty které mají pozitivní test 5dpo zcela jiste 5dpo nejsou. Vajíčko se totiž teprv mezi 5az10dpo uhnizduje a teprve POTOM se začíná vylučovat hcg nejprve do krve a pak do moci kde je detekovatelne tt. Opravdu nemá význam testovat dřív než 10dpo. A ovulace nastává až PO pozitivním ovulacnim testu. Někomu ten den někomu klidně skoro za tři dny. Pokud se neměří BT nebo se nedochází denně na utz nezjistí se to přesně. Každopádně držím pěsti ať je tvé tušení spravne a čárky se brzy ukážou 😉🍀
Tak jinak já vím kdy byla ovu a mám jí podle testu někdy mám cykly kratke nekdy dlouhe.takze si myslím bud a nebo.diky uvidíme a ty tam nic nevidíš?u prvního jsem také otehotnela žádná ovulace a hup byla jsme v tom už 6 den po ovu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@paumerka Zatím tam bohužel nic nevidím :( zkus ještě pár dní počkat a uvidíš, třeba se tam něco objeví 🙂