Ahoj holky, jsem tady nová a mám dotaz protože jsem hledala jestli nemá někdo stejný problém ale nemá.
Shrnu Vám co se stalo… Jsem 4 měsíce po nechtěnem potratu a ztratila jsem menstruaci. Před zhruba 3 týdny jsem byla na vyvolavačce která mi zabrala. Ještě před injekci jsem si dělala ovulacni testy protože s přítelem chceme miminko. Ovulacni testy vyšli slabě pozitivní ale takhle už vycházeli několik týdnu predtim . Po vyvolávačce jsem dostala menstruaci. Ale ty ovulacni testy mám teď jasně pozitivní už měsíc. Dělala jsem si i tehotensky test na kterém mi vyšel duch ale tomu už nechci věřit protože jsem si už 2x myslela ze jsem těhotná ale doktor řekl ze nejsem. Nevíte někdo proč to takhle vychází a nebo má to někdo podobně ? Předem děkuji za odpovědi
@hezz17 Jo to mě taky napadlo ale po potratů jak jsem říkala ze jsem si myslela ze jsem těhotná tak jsem si dělala testy a tam to najelo za strašně dlouho teď mi to na tom ovulacnim testu najelo strašně rychlo. A ty ovulacni testy jsem si dělala i poté a nic tak nevím co se to teď děje. Ještě mě napadlo ze mám rozhozene hormony.
@natuska3105 Máte trošku jinou situaci, ale ja jednou poslala přítele koupit těhu test a koupil my ovu , zkusila jsem ho a měla jsem radost jak tam hned na mě vykoukla čárka a mega silná 😄 kouknu na krabičku a ono ovulační, tak jsem si řekla ježíš to je ale idiot 😆 zbytečně jsem se radovala ale říkala jsem si to ovuluji až teprve teď?? Takhle před ms ? Něco my nedalo a musela jsem ještě ten den si jit koupit konečně těhu test a ono taky pozitivní ale slabší čárka ,☘️ nechci vám dělat naděje aby to náhodou nedopadlo , ale mám zkušenost že je to možné.
@lujhu Jo dekuju jste moc hodna, jinak stalo se mi jednou totéž 😂. Já absolutně nevím co si o tom myslet ale zase když jsem dostala po te injekci tu menstruaci tak to podle mě není možné není to dávno co jsem ji měla ale pozitivní testy mi vycházeli před vyvolavackou a pak jsem to dostala tak jsem byla zklamaná :((. Nevím co si teď myslet mám ,,nevím jestli to nazvat duch na testu” ale je to tam.
@natuska3105 a nemáte fotku?
Dej sem foto ovu testu + tehu testu
@misha31 ovulacni testy jsou seřazené každý týden jeden
@natuska3105 ty ovulační testy ale nejsou pozitivní!! Takhle tam ta čárka může být opravdu pořád. Testovací čárka musí být stejně silná nebo silnější, než ta kontrolní .. hodnota lh je v těle pořád...
@ileni aha dobře a ty těhotenské vidíte tam něco ?
@natuska3105 na tom posledním je něco vidět, ale na fotce mi čárka přijde nesoumerna...ale pokud jsi cca 14 dní po MS tak bych se k tomu moc neupinala...
@ileni dobře dekuju taky si myslím ze nejsem no, uvidíme
@natuska3105 ovu testy se my taky zdají negativní, já měla vždy takhle pozitivní, 👇 ale tenhle měsíc jsem zas vůbec neměla pozitivní , nějak jsem ji nezachytila 😆 ale na těhu testu vidím ducha ☘️
@lujhu dobře taky moc dekuju 💜
@lujhu dekuju, uvidíme s přítelem se stejně budeme snažit když to nevyjde teď tak snad jindy ale všem dekuju hrozne moc za pomoc
Je potreba cist navid
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Muzes mit zbytkove hcg