Ahoj holky mám dotaz je možné mít ovulaci v den termínu menstruace? Vyšel mi pozitivní OT. Obě dvě čárky jsou stejně silné. Přijdeš mi to jako blbost a mít 2 ovulace v jednom cyklu.
@kacenka0705 ahoj, pokud jsi uz ovulaci prolazatelne (sledovani utz) mela, je pravdepodobne, ze bys mohla byt tehotna. Ovulacni test na hCG reaguje stejne jako na LH. Pokud jsi ovulaci prokazanou na utz nemela, je tez mozna bud varianta prvni, nebo ta, ze se ti posunul cyklus a ovulujes teprve nyni. Ovulacni testy zachyti jen zvyseni hormonu LH, ale nereknou, zda k ovulaci opravdu doslo. To vidi jen lekar na utz.
@balogis Ms právě nepřišla. Vážně to jsem netušila. Zkusím tt
@sudylichozrout tím že mám delší cyklus tak ovulace už byla vím podle OT. Děkuji za radu
@kacenka0705 no, tak to nudes fakt mozna tehotna 🙂
@kacenka0705 no tak šup šup udělat těhotenský test a pochlub se pak 😊
Mam vyzkouseno ze ovulacni byl jasne pozitivni,kdyz jsem byla tehotna...😉
Také jsem měla v den MS pozitivní ovulační test a když jsem dělala tt už tam byli krásně 2 čárky ❤️❤️
Mám to teď stejně, ale na TT nic ...
@aselluska a kolikátý den cyklu jsi? Taky jsi včera měla mít na? Já stále meskam. A tak zvláštně mě bolí v podbřišku
Holky moc děkuji za rady nevím jestli se dnes dostanu k tehotenskym testům tak kdyžtak zítra. Jinak ovu testy už mám zase pozitivní
Ahojky ms mám dostat 10.7 ...jelikož jsem četla že na ovu testu se v jakoukoliv dobu udělá každé z nás slabá druhá čárka tak jsem schválně v sobotu vyzkoušela a opravdu byla slabá dnes jsem zkusila znovu a je tedy mnohem slabší .... Nemohla být ovu? Moc tomu nerozumim .... silnější čárka sobota/slabší dnes
@mimisef Ovulační testy se nemají dělat z první ranní moči, protože na rozdíl od hCG je ráno hladina LH hormonu nejnižší. Stoupá v průběhu dne. Z těch dvou testů není samozřejmě pozitivní ani jeden, pokud máš zatím jen takové čárky, ovulace stopro nebyla.
@sudylichozrout aha ten sobotní je dělaný v 18:00 a ten dnešní ráno...co jsem koukala a četla tak u takový slabší proužek značil ovu u některých no na ovu testy se zřejmě vykašlu 😂
@kacenka0705 už 38 DC
@aselluska ahojky tak jak to s tebou dopadlo? Stále meskas?
ne, už mám MS
Můžeš ovulovat i při MS, jsou ženy které pouze během MS otěhotní 😉
Ovu byla v půlce cyklu, nemůže být 2x v měsíci v rozestupu 14ti dní
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kacenka0705 a ms přišla?může to značit i těhotenství.zkus těhotenský test