Holky, jdu si pro radu . Dnes ovulacni test , sex včera a predevcirem ... prubnout to dnes nebo zítra ? všude radi mít při snažení sex po dvou dnech kvůli dozrávání spermii. Mám za sebou rok s půl snažení a dvě nevydařené těhotenství . Tak už opravdu chci aby to vyšlo ... foto testu mi nejde nahrát . Děkuji za každou radu , omlouvám se za anonym ale spousta lidi mě tu zná a o snažení neví tak doufám ze pochopíte 🙂
Měla jsem den před a po testu, stačilo.
Doktor mi řekl, sex co 3 dny a Vykaslat se na nějaké ovulaci testy, ze aby vůbec byly průkazné, musela bych je dělat 3 měsíce v kuse od 1.dne menstruace do posledního. Takže vlastně 3 cykly. Vyslo to napoprvé po cca roce bez ochrany (ale nijak jsem se nesledovala a pravidelnost taky nebyla ideální)
@eva_marie chápu , ze jste se nesledovala pokud vám to vyšlo na poprvé já se taky první třičtvrtě roku nesledovala 😉
@eva_marie já už to chci řešit s doktorem kde je chyba , tak jsem si chtěla ověřit zda tohle probíhá , abych mu k tomu měla co říct . Před prvním tehu jsem měla takový test až po clostíbegitu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jestli si měla pozitivní test dnes tak ještě měj sex dnes a zítra