Dobrý den, mohu Vás poprosit o názor (radu) ?dnes ovulacni test asi pozitivní (viz foto),kdy je nejlepší mít styk,aby to klaplo 😉 Dnes i zítra?
Sex byl od 4.zari každý den. Dnes 15DC a cyklus vždy 28 dni,ale po vysazeni se mi prodloužil na 30. Vysadila jsem na konci července.
Děkuji moc za reakce , omlouvám se za anonym .
@mzacikova děkuji..... mno kdybych alespoň věděla kdy přesně od pozitivního ovulacniho testu opravdu ta ovulace bude.... 😂
@snazilka2020 říká se 24-48 hodin cca. Takže určitě dnes, zítra a možná i pozítří nic nezkazíte. Sice se říká, že se má mít sex obden, ať jsou "plavci" 😁 kvalitní, ale teď bych to posichrovala 😁
12DC jsem měla pozitivní ovulacni test. Sex proběhl 10DC, 12DC, 13DC a 14DC..A vypadá to, že se provedlo po 5.mesicich , mám pozitivní TT 😇 Takže určitě dnes, zítra a pozítří, držím palce ✊
My jsme měli sex večer, druhý den ráno mě začalo bolet v boku, ovu test vyšel pozitivní a teď vedle mě chrní roční prtě 🙂 Čím víckrát to dáte, tím lépe. Jinak prý muži produkují více spermií, když jsou celý den od manželky a méně, když jsou celý den s ní. Tak ho pošli někam ven a večer na to vlítněte třeba opakovaně 😁😁
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nejlépe včera, dnes a ještě zítra. Nám se povedlo buď den před a nebo v den ovulace