Ahoj. Dělám si ovulační testy první cyklus, takže jsem v tomhle směru úplný nováček 🙂 Zdá se mi, že jsem už jeden pozitivní test měla 14.DC a dnes, 22.DC mi zřejmě vyšel znovu pozitivní.... je to možný? Stalo se vám to také? Jsem z toho zmatená... 🙂 předem díky za každou odpověď a zkušenost 🙂
myslím si, že ten 14DC pozitivní není, testovací musí být silnější než kontrolní. troufám si říct, že blíž k pozitivitě má ten z 22DC
Chtěla jsem měřit celý cyklus, ale nějak jsem se k tomu o víkendu nedostala, tak jsem dnes zkusila a překvapilo mě to 😀 uvidíme jak bude vypadat zítra 😉
Jinak je to asi špatně vyfocené, ale 14.DC i 22.DC jsou stejně silné jako testovací čárka.... 🙂
@marcza Ovulace dvakrát za cyklus v takovém časovém rozptylu není reálná - pokud by se 14. den jednalo o ovulaci, už by teď byla vysoká hladina progesteronu, který by další ovulaci zabránil. Druhá věc je, že ty testy na Tebe mohou být moc citlivé. Pak mohou být tmavší několikrát v cyklu.
Hmmmmm.... tak to jsem zvědavá co z toho bude... ☹ každopádně děkuju všem za odpověď 😉
a nejsi už náhodou v tom ? Někde jsem tady četla, že to jedna holčina použila místo těhu testu a právě se ji stalo něco podobného jako tobě a byla 🙂
Ani jeden z nich není pozitivní, takže buď to bylo kolem 20 DC nebo teprve bude...
@marcza myslím že můžeš zkusit tehu test a bude tam dusík ;)
@stepankakv Jestli máš pravdu, tak máš u mě flašku!! 😀 něčeho nealkoholického, samozřejmě..... :D :D
@marcza ja jeste pit muzu 🙂 zkus a dej vědět ;)
@stepankakv Zkusím ráno.... chtěla jsem si ho udělat až bude MS za dveřma abych nebyla zklamaná.... :-/ ale dala jsi mi takovou naději 🙂 děkuju...
@marcza No, on může i ovu test ukázat těhotenství... Takže zkus TT a uvidíš... Kdyžtak nějaký hodně citlivý, na tom už by mohl být dušík... Ale taky nemusí, spousta těhu skončí s první mentruací, takže počkej do MS a uvidíš...
Jinak já na ovu testy nevěřím, já si vždy jen měřila bazálku...
@marcza JASNÝ 🙂 az ráno bude maximálně mini dusík 🙂 držím palce a dej vědět ;)
Ahoj,
reprezentuji značku GS MimiStar. Jedná se o novinku na podporu otěhotnění. Tento přípravek je na bázi inositolu, látky, která má pozitivní vliv na ovulaci. Na tuto látku proběhlo mnoho klinických studií a všechny potvrdili, že se po jeho užití zvýšil počet ovulací u žen. Vyzkoušejte a ověřte si, že přípravek opravdu funguje pomocí ovulačních testů.
Shodou okolností nám nyní probíhá soutěž o balíček GS MimiStar + ovulační testy GS Ovultest. Budu moc ráda, když se zapojíte https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/soutez-s-gs-mimistar/
@marcza tak jak jsi dopadla ? 🙂
Ještě nijak... dnes jsem ráno trošku zaspala, takže ho snad stihnu zítra 😀 stejně se bojím že je ještě brzy a nemusí se ukázat i kdyby tam miminko bylo a budu zbytečně zklamaná... ☹
Ale děkuju, že na mě myslíš!!! 😵
konec příběhu chybí☹jak to dopadlo?
Holky děkuju že jste na mě myslely... moc se tady na Koňovi nevyznám, takže ani nevím že jste se ptaly na konec příběhu 😀 omlouvám se. Nyní jsem už 11+6 tt, takže to z těhle ovul.testů asi nebylo, ale přišlo to pár dní potom 😉 Děkuju všem za podporu :-*
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak to hodně štěsti,já dělám testy druhý měsíc,takže nejsem moc moudrá,ale neměla by být čárka jedna jako druhá ?Já měla minulý měsíc krásné a tento také,ale už 10 den,což je dost brzo,takže také nevím.A spíš mi to přijde na 22 dc.Jak Tě napadlo měřit znovu ?