Ahoj holky prosim o Vas nazor.Cykly mam dlouhe 31 dni pravidelny.Ovulaci jsem urcite na 100% mela 15 DC.Pozitivni ovu test i bolesti bricha.16 DC opetovne ovu test a uz o dost slabsi .O mimco se snazime uz dlouho.Je mozny abych 2 dny pred ocekavanou MS mela // na ovu testu...???Nekde jsem cetla ze muze ukazat tehu.Doma tehu test nemam jen ovulaky tak proto jsem to zkusila. 🙂 Diky za Vas cas😉
@renca1978 moc gratuluji 🙂 mohu se zeptat na Vas nazor ohledne me situace ? Budouci maminko? Mam cyklus 29 dni, posledni MS 10.10. A ovulka dle bazalni teploty a dle vypoctu mobilni aplikace ( co sleduje me cykly uz rok) probehla 26.10.
Nyni uz od 5dpo citim se proste jinak.jedno dite uz mam.poprve se mi stalo,ze bych vnimala i ovulaci -prasknuti folikulu - takova bolest podbrisku a vajecniku toho 26.teho.
nyni uz dva nebo 3 dny zkousim tehu testy .ja proste mam pocit , ze je ve mne neco jinak.a videla jsem 7.dpo pidi dusika ale tolika jsem tomu neverila.na cemio gravitest 10 jsou spatne recenze.nyni jsem 25ty den cyklu a vysel mi pozitivni ovulacni test a tehu test zase jen duch.merim bazalni teplotu a drzi se asi 4 dny od ovulky nad 37 .je nadeje? Moc dekuji jsem strasne netrpelivy clovek :( testy zaschly a kdyz je vyfotim jsou rozmazane bohuzel ...prosim o nazor.dekuji
@luciepisek Ahoj..Ja to ted mela uplne stejne silene bolestivou ovulku jak popisujes...A delala jsem jenom ovu testy a ty mi vychazeli pozitivne.Tehu test jsem delala vlastne az 14 dni po ovulaci takze 30 DC myslim ze mas jeste cas na tehu test...Kazdopadne s tema Cemio taky mam spatnou zkusenost tam mi vysel duch vzdycky testovala jsem s nema po ivf minulej rok a teda pozitivni jsem ho mela pokazdy a tehu jsem nebyla.Za mne nejlepsi Dr.Max jak tehu tak ovul. testy...Kazdopadne jak popisujes taky jsem to jakoby citila ze to asi vyslo ze je neco jinak...to jsem u prvniho tehu vubec nemela...nemohla jsem uverit ze to vyslo ...jeste ted neverim..Zkus to vyfotit a dat to sem...Myslim ze to vypada moooc nadejne 😉Co se tyce toho mereni tech bazalnich teplot tomu vubec nerozumim ja to nikdy nemerila...Nadeje je vzdycky😉Mne to hodne pripomina mne...mela.jsem to s tema ovul.testama opravdu stejne...jsem si rikala prece nemuzu mit ovulku 2x za cyklus😉vubec jsem tomu nechapala hlavne nekdo psal ze ovu testy tehu ukazou dalsi to zase vyvraceli...ale nakonec je pravda ze ukazou tehu o dost driv nez tehu testy...nebo aspon u mne to tak fungovalo...Dej vedet mic drzim palce😉
@luciepisek ten tehu test uz je jine znacky neni cemio
@luciepisek ten tehu je hodne slibnej...to vypada dobre😉Je krasne videt😉
Jupí 🙂 avsak nechci nic zakriknout zitra pujdu ke gynekologovi 🙂
@luciepisek rano jeste testnu toto je z odpoledniho vzorku
@luciepisek moc drzim palce dej vedet!😉Ja jdu k dr. az v utery...At nam to obema dobre dopadne😉
Dekuji taktez drzim palce!!!
@renca1978 ahoj tak mam prijit za 14 dni k mudr az.je moc brzy, aby bylo neco videt na ultrazvuku kdyz jeste nemam ani termin mesicku a jeste jakoby nemeskam.snad se pripadne tehu udrzi a neodejde s MS
@luciepisek ahoj ja si myslela ze je ro brzy...ja jdu v utery a to je taky jeste brzy...mne teda ms uz neprislo je mi dobre akorat jsem strasne unavena....
@renca1978 mne o unave nemusis rikat 🙂 zrovna dnes se citim jakobych v noci snad vubec nespala :D ja skoro zadny priznaky nepocituji jen tu silenou unavu a leskle oci jako u prvniho tehu.takova proste celkova slabost jakoby zacinala nejaka viroza.zadna citliva prsa vetsi chut k jidlu ja spis nemam hlad vubec .spise ukrutna zizen a casto beham na malou pak
Ja teda prsa citim hodne ...chut na jidlo zadna...jinak nic...ta unava je fakt strasna...mne bolej strasne i nohy jako bych ubehla maraton...to jsem u prvniho tehu teda nemela..
pokud je silné, tak udrží. Já jsem minulý cyklus měla zpoždění asi 5 dnů a pak brutální menzes... neřešila jsem to 🙂
Ja to mela dostat druhyho lehounce jsem zaspinila...skoro nic..bolesti bricha jako pred MS a to bylo vsechno.presne tak to bylo i u prvniho tehu...akorat ze to bylo po ivf
Dobre ranko .tak od vcera lehounce spinim .zadne kusy jen slabe cervena.snad se nic nedeje :( jinak bazalni teplota uz 6.ty den 37,5.kdyz je nad 37 a neklesa tak je to snad dobre znameni ..jinak doma mi to nikdo nechce verit .uz aby to bylo potvrzene nebo vyvracene gynekologem.uz hodnekrat jsem si myslela ze je to ono .pak nic , ale ted je to jine :( vsichni mysli, ze se opet mylim , ale predtim jsem nemela pozitivni tehu test .skoda ze uz nemam doma zadny test.jestli carka bude silit ci nikoliv....
@luciepisek ahojky ja teda nespinim ani zadny jiny zmeny porad mne boli zada prsa nohy...pocit plnosti...kazdopadne vcera jsem si udelala nejakej lacinej test z Teta drogerie a na nem skoro nic...zatim zadny spineni nemam ani nevypada ze by se neco chystalo...kazdopadne jsem na nerva uz at je utery at jsem u dr...ale ja tomu verim ze tehotna jsem...a navic koukala jsem na rok zpatky a nikdy mi ms neprisla pozdeji...jsem si temer jista ze jsem tehotna na 99,9%.tak uvidime......drz se a dej vedet😉pij vodu s citronem;)
Ahoji, tak jak? ;)
@luciepisek ahoj vcera jsem zacala dost krvacet mimco se neudrzelo.spont.potrat:-(jak ty?drzim palce
Ahoj, to me moc mrzi :( :( :(
ja jsem ted dost smutna.to mne klesla bazalni teplota a zkusila jsem test a nejak nic nevidím :( dnes jakoby teprve jeden den meskam ms jenom to lehke jednodenni spineni.ale rekla bych ze pokud jsem mela byt tehu , ze to nevyjde :( uz prestavam doufat .treba je jeste brzy na testovani.kdyz meskam jeden den.ale spis typuji , ze se ms rozjede.
Zkusim testik jeste 10.teho.ale moc uz tomu neverim .
Ahojky holky 🙂 můžu se k vam přidat? S přítelem se snažíme o miminko od června. Zatím to vypadá, že jsem ani neměla pořádne ovulaci. Doktor mi dal Duphaston, protože mi nechodila ani MS. Mám ho brát od 15 - 25 dne cyklu a ještě mi doporučil Fertipronu. 13 DC jsem si udělala ovu test a nic, 15 DC nic. Tak jsem se naštvala a řekla si, že kašlu na testování. Potom jsem jela pryč a zapomněla si vzít s sebou Duphaston. Řěšila jsem zda ho začít uzivat po návratu 20 DC nebo zkusit bez. Rozhodla jsem se risknout bez Duphastonu. Dneska(23 DC) mi to přeci jen nedalo a na ovu testu se ukázala slabá druha čárka. Mám z ni radost , že je třeba po měsících vidět pokrok než jen sněhu bily test 🙂 takže ovu buď byla a ja to nevěděla nebo bude 🙂
Omlouvám se, že jsem se trochu víc rozepsala 🙂
Ahoj, ráda bych obnovila diskusi s dotazem.
Tento cyklus jsem si dělala ovulační test každý den a vždy byl negativní (slabá nijaká testovací čárka). Pondělí a úterý bílo jak na vánoce v pohádce...
Včerejší a dnešní ovulační testy jsou pozitivní.
Podle bazální teploty (měřím první měsíc, takže...) jsem měla ovulaci 21.12. (podle testu ani náhodou), cyklus mám na houby poslední dobou, ale cca v pondělí (či v následujícím týdnu) bych měla dostat MS.
Můj dotaz tedy zní, jsme porouchaná já, bazální teplota, či ovulační testy, nebo jsem debil a prostě to neumím vyhodnotit?
Moc děkuji za radu.
Ještě doplnění, 21.12. byl 23 DC, dnes je to 35 DC
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, tohle vypadá na těhotenství 😉