Ahojte.je mi 35let manzelovi 36.Mame 9 letou dceru.rok jsme se snazili, otehotnela jsem ale v 9tt unor 2021 spontalni potrat. Od te doby se nam nedari,doktor to muj neresi - kdyz se povedlo jednou povede se zas:(.manzel byl na spermio - lepsi prumer,otehotnet prirozene pry lze.Cyklus mam 30 dni.Tento mesic poprve testuji od 10Dc a svete div se myslim ze 11DC je pozitivni co myslite?hlen nebyl ale bolest podbrisku a prsou velka..Co myslite?sex jsme meli az ten 11Dc manzel byl pryc a 12Dc a jeste dnes 13Dc
Neni pozitivní ani jeden.Musis mit bud stejne silne carky a nebo silnější, jeste zkus testovat a nebo jak tu uz někdo psal nezachytila jsi vrchol.Drzim palce
@vikysek0987 dekuji za odpoved.dalsi den uz test slabl.respetive druha carka za me nikde neni..testovano vzdy kolem 17h,tak uvidime sance tomu moc nedavam :(.manzel byl do 11Dc pracovne mimo..
@anickaaa28 dekuji za odpoved.Vidis a to jsem si myslela ze pozitivni ten jeden je:(.no uvidime nezbyva nez cekat..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kitlinka Ahoj,ještě mu kousek chybí řekla bych, ale já třeba v cyklu kdy jsem otěhotněla neměla silnější, pak už jen čárka slábla, tak jsem asi nezachytila ten správný vzestup...Držím palce 🤗