Dobrý den,
mohu pozadovat ten druhy odspoda za pozitivni? Nebo musi byt opravdu stejne zbarvene, jinak ovulace neprobehla? Jakou mate zkusenost? Dekuji mockrat.
Data testu odshora dolu:
1. 9.5. odpoledne
2. 10.5. odpoledne
3. 11.5. ráno
4. 11.5 odpoledne
5. 12.5. ráno
Ale tohle je na prd 🙂 výsledek odecitate přeci do nějakých 10 minut. Namočený v limitu mohl být krásně pozitivní,nebo by byl třeba o hodinku později či dřív.. podle mě mohla klidně proběhnout
@unbe Ja ho treba takto pozitivni mela... je to hodne individualni a taky zalezi na znacce. Idealni je par mesicu delat fakt casto (ja treba uz od 10. DC cca do 25. DC) a pak se to da srovnat a vyhodnotit...
Ja na to používam appku- premom a ona vyhodnotí jednotlive testy a označí vrchol
Nikdy jsem neměla stejně silné ty čárky, natož silnější. A jsem v 7. měsíci... podle mě ovulace normálně proběhla, neboj!
Já také neměla dvě stejně silné, neli silnější čárky...a je z toho 6ti letá dcera 🙂,držím pěsti.
Já osobně, když jsem měla ovulaci, tak jsem měla tu testovací čárku silnější než kontrolní... Jinak nic nebylo... A testy je nejlepší dělat mezi 10h dopoledne a 20h večer 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@unbe ani jeden není pozitivní ty čárky musí být stejně tmavé nebo ta controlni tmavší než testovací čárka