Pozitivní ovu test? Takže ovulace kdy? Kdy sexovat?

mamierr
11. únor 2021

Ahojky holky, poprvé za 4 měsíce jsem si chytla pozitivní ovu test. Kdy tedy nejvhodnější ke styku? Děkuji mooc 🥰😇

michaelarousova
11. únor 2021

@mamierr dneska ,zitra a klidne i pozitri☺️

ellyem
11. únor 2021

Víš o tom, že ze sexování dítě mít nebudeš? Tento výraz totiž zdaleka neznamená to, co si myslíš 😄

ema90
11. únor 2021

@mamierr Po pozitivnim testu nastava ovulace do 48hodin.

Pro nekoho, kdo ma ale sex v plodnych dnech pravidelne, je presny den ovulace k nicemu.
Spermie si klidne dva, tri dny pockaji, nez se vajicko uvolni, aby ho mohli oplodnit.
A to, ze se trefite primo do ovulace znamena, ze sance na otehotneni je nejakych 15-20%.
Takze stejne nic moc.
Ovulacni testy jsou fajn, aby jste zjistila, zda-li vam plodne dny sedi, aby jste vedela aspon zhruba, kdy tedy je nejvetsi pravdepodobnost otehotneni, ale ve finale je to jedno, pokud spolu ma par styk pravidelne v plodnych dnech, tak primo na ovulaci nezalezi.
Hodne stesti 🙂🍀

mamierr
autor
12. únor 2021

@ellyem děkuji za velmi vyčerpávající radu a snahu o ponižující vysvětlení, ale pokud si potřebujete hodit ego nebo si popíchnout na opravdu banálním dotazu, jsem ráda, že jsem vám to umožnila 😊

ellyem
12. únor 2021

@mamierr Honit si ego na tom, že vím, jaký je rozdíl mezi sexovat a mít sex? Proč? 🙂 Vždyť tohle tu bylo vysvětleno už několikrát :D 🙂

lucbednar
1. bře 2021

@ellyem já bych si definici poslechla 😀

ellyem
1. bře 2021

@lucbednar není zač 😂

lucbednar
1. bře 2021

@ellyem tak tenhle termín jsem v životě neslyšela 😀 asi proto, že moc často nezjišťuju pohlaví jednodenních kuřat 😀 hned jsem o další termín chytřejší, díky! 😀

ellyem
1. bře 2021

@lucbednar tak tím, že studuji češtinu, se s takovými pojmy setkávám běžně :D nicméně jsem to viděla už i v několika diskuzích, kde to bylo vysvětlováno 🙂

lucbednar
1. bře 2021

@ellyem to je fakt mazec, to by mne v životě nenapadlo, taky to slovní spojení sex-sexovat kolikrát použiju, ale teď už si dám bacha, pač si vždycky vzpomenu na ta jednodenní kuřata 😂😂😂😂😂

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru