Ahoj holky, mám 3 dny před MS. Mám divné pnutí v prsou. Ovulaci mívám kolem 15DC. Ovulační testy si dělám pravidelně. Asi jak už jsem zvyklá, jsem místo po tt sáhla po ot. Je přeci blbost abych měla ovu 2x měsíčně. Ale četla jsem, že ot může ukazovat i těhotenství. Tt si tedy udělám až ve středu, když MS nepřijde. Ale co myslíte vy? Vemte své křišťálové koule a řekněte 🤣 dělám si srandu, jen mě zajímá váš názor 🙂 krásný večer 😊
Mě v těhotenství ukazoval ovulak // - a ne, netestovala jsem místo tt ovulakem, ani před termínem MS - ale až po vynechání (a po pozitivním tt) a spis ze zvědavosti jestli teda tato věc funguje - a ano, u mě fungovala 🤷♀️😂
@inah91 děkuju za odpověď, nechtěla jsem testovat ovu testem, ale automaticky jsem po něm v krámu sáhla 🤷♀️ tak uvidíme ve středu 😊 byla jsem jen zvědavá, jestli na tt něco bude 🙂
Vypadá to dobře udělala bych klidně zítra TT a uvidíte ☘️☘️
Zkoušela jsem ovulační test před MS a byl též pozitivní (těhotná jsem nebyla)
V těhotenství naopak mi vycházel negativní i po pozitivním těhotenském testu 🤷♀️
Měla jsem ovulační testy pozitivní 3 týdny....
MS vynechala na 3 měsíce a byla to cysta na vaječníku, která pak sama odešla a ovulační test už pak pozitivni nebyl.
Mně tento měsíc taky ovulace dorazila o 14 dní později. První měsíc jsem neřešila ovulační testy a ono takto :D Tentokrát se mi vajíčko uvolnilo z pravé strany a to je podle mě kámen úrazu. Zatím mi, vždycky mi to tak přišlo podle bolesti, to šlo z levého a jen dvakrát od doby, kdy neberu HA (dva roky), mi to šlo z pravého.
Měla jsem stejně pozitivní ovulační test a testovala těsně před termínem MS. Za dva dny přišla MS... Spoustě maminkám se tehu pak ukázalo, ale já ten těhotný případ nebyla 🤷🏼♀️ držím Ti ale palce, ať své // najdeš.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.