Holky , moc prosím o minutku a o Váš názor... ☹ Já totiž fakt nevím a víc hlav, víc ví ... Takže :
MS jsem měla 27.05.2016 , chtěla jsem si vyzkoušet, kdy mám OVU... Ve čtvrtek 09.06. mi vyšel jasně pozitivní OVU test - obyčejný. Udělala jsem si z té samé moči následně i digitální test a výsledek??? No zcela jasně negativní - prázdné kolečko.... Fotky přikládám... MOC , OPRAVDU MOC Vás prosím o názor - měla jsem teda OVU nebo ne a kdy teda??? V ten čtvrtek ??? Já se v tom opravdu nevyznám ☹ ☹ ☹ . Hrozně moc děkuji !!!!
@andreaandrejka no - buď jsou stejně silné nebo je testovací silnější , než kontrolní... viz. má fotka, kde je samostatný test.... Já už tomu fakt nerozumím..
Není ten druhý test jen s vyšší citlivostí?
@maice tak jsem se byla schválně podívat a úplně mi spadla čelist! Ten obyčejný test má citlivost 10 , tzn. je hodně citlivý, oproti tomu ten DIGI má citlivost 40 !!!! No pochopíte to??? Ten obyčejný stojí doslova pár korun ( kupováno přes net za cca 7 Kč / kus , digitální vyjde jeden na 55 Kč a ještě ,,neukazuje,, 😀 ... Tak záhada asi vyřešena... Tzn, když byl pozitivní ve čtvrtek dopoledne, tak nejdéle v pátek byla OVU a od pátku se to počítá jako 1 DPO nebo až od soboty??? Se omlouvám za debilní dotazy 😅
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pozitivní test znamená, že obě čárky, kontrolní i testovací jsou stejně silné. Testuj dál, mohlo by to být zítra, či ve středu.