Pozitivní nebo negativní ovulační test?

jarmulka
20. čer 2016

Holky , moc prosím o minutku a o Váš názor... ☹ Já totiž fakt nevím a víc hlav, víc ví ... Takže :
MS jsem měla 27.05.2016 , chtěla jsem si vyzkoušet, kdy mám OVU... Ve čtvrtek 09.06. mi vyšel jasně pozitivní OVU test - obyčejný. Udělala jsem si z té samé moči následně i digitální test a výsledek??? No zcela jasně negativní - prázdné kolečko.... Fotky přikládám... MOC , OPRAVDU MOC Vás prosím o názor - měla jsem teda OVU nebo ne a kdy teda??? V ten čtvrtek ??? Já se v tom opravdu nevyznám ☹ ☹ ☹ . Hrozně moc děkuji !!!!

andreaandrejka
20. čer 2016

Pozitivní test znamená, že obě čárky, kontrolní i testovací jsou stejně silné. Testuj dál, mohlo by to být zítra, či ve středu.

jarmulka
autor
20. čer 2016

@andreaandrejka no - buď jsou stejně silné nebo je testovací silnější , než kontrolní... viz. má fotka, kde je samostatný test.... Já už tomu fakt nerozumím..

dressage
20. čer 2016

@jarmulka podle toho prvniho to bylo jasne pozitivni... proc nevysel ten digitalni netusi... mela jsi dalsi den nejake ovulacni bolesti?... teplotu si meris? Ta ti vzdycky napovi jestli uz ovulace probehla 🙂

jarmulka
autor
20. čer 2016

@dressage právě, že bolesti jsem měla cca den a půl před tímto obyčejným testem, který vyšel pozitivně... nějak nevěřím tomu, že můj pozitivní test byl pozitivní 😀

maice
20. čer 2016

Není ten druhý test jen s vyšší citlivostí?

jarmulka
autor
20. čer 2016

@maice tak jsem se byla schválně podívat a úplně mi spadla čelist! Ten obyčejný test má citlivost 10 , tzn. je hodně citlivý, oproti tomu ten DIGI má citlivost 40 !!!! No pochopíte to??? Ten obyčejný stojí doslova pár korun ( kupováno přes net za cca 7 Kč / kus , digitální vyjde jeden na 55 Kč a ještě ,,neukazuje,, 😀 ... Tak záhada asi vyřešena... Tzn, když byl pozitivní ve čtvrtek dopoledne, tak nejdéle v pátek byla OVU a od pátku se to počítá jako 1 DPO nebo až od soboty??? Se omlouvám za debilní dotazy 😅

maice
20. čer 2016

@jarmulka Počítej takto: pokud byla ovulace cca do 16:00, následující den je 1DPO, pokud byla později, počítej až od toho dalšího 🙂

dressage
20. čer 2016

@jarmulka vyreseno 🙂 ...a zkus i tu teplotu si merit at mas jistotu

jarmulka
autor
20. čer 2016

@dressage příští cyklus to zkusím 🙂

jarmulka
autor
20. čer 2016

@dressage ale stejně mi přijde divné, že takto silně pozitivní test nezaznamená DIGI test... nechápu potom, proč se tedy vyrábějí a prodávají 😖

dressage
20. čer 2016

@jarmulka tomu nerozumim ani ja ;D asi vadny kus nebo mensi citlivost...

jarmulka
autor
20. čer 2016

@dressage nebo byl vadný ten obyčejný 😝 ... to už ale zpětně nezjistíme ... každopádně nic se neděje, takových cyklů ještě bude 🙂

dressage
20. čer 2016

@jarmulka i to je mozne :D ...ale bolesti jsi mela tak je vice pravdepodobne, ze ten digitalni byl vadny 🙂 ...kazdopadne ta teplota to jisti pro priste

misula29
21. čer 2016

@jarmulka když jsem používala ovu testy, tak vždycky ty obyčejný z ebaye a ukazovaly spravne. prd na digitální akorát tahák penez. i holky ze skupiny používaly obyčejný a v pohodě, některý k tomu i merily tak to měly sichr potvrzeny. 😉 máš pravidelnej cyklus? Jak dlouhej?