Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda někdo používáte při sexu nějaký olejíček nebo gel, který ale nebrání početí? My se snažíme od ledna, ale bohužel jsme občas používali olejíček a vůbec mi nedošlo, že by to mohlo být nevhodné kvůli spermiím "tam dole" vznikne blbé prostřědí a spermie zřejme se nestihnou dostat ani k vajíčku... Takže nyní se snažíme o mimi bez jakýchkoliv gelů, olejíčků... tak snad nám to brzy taky vyjde.
Nedoporučuje se používat olej ani gel při snaze o početí kvůli spermiím, je to tak.
My máme gel a už jsem v 9.tydnu. ..
To ani neznám 🙂 my máme durex tresnovy 🙂 🙂
Preseed gel je primo na podporu otehotneni
My pouzivame silikonovy doer, nikde ale nepisou, ze by mel byt spermicidni. To bychom na tom dreli teda dost zbytecne 🙂🙂🙂
My tak používali Conceive plus.protože na většině lubrikantu píšou, že mohou zpomalovat spermie :-/ 🙂
@jitavm My jsme používali gel (po prvním porodu bych sex bez gelu nedala) a úplně v pohodě, otěhotněla jsem hned první měsíc.
my jsme tenkrát s manželem také používali gel a stále se mi nedařilo otěhotnět (cca 5 měsíců) a když jsem ho pak vysadila, tak jsem byla těhotná 🙂
@ell88 Děkuju moc, já teda taky doufám. Snažíme se jakoby od konce ledna, ale musím říct, že příležistosí moc nebylo zatím... měla jsem bouračku s autem, takže jsme se s přítelem moc neviděli jeden měsíc a teď mám pro změnu zlomenou nohu. Tak doufám, že to špatný už mám vybraný a bude už jen a jen dobře.
Teda to je krásný že budete mít už třětí dítko 🙂 Moc gatuluji!!
@prcekverunka Děkuju moc za odpověď. Teda mně to přijde strašný štěstí že se to takhle podaří někomu napoprvé. Úplně závidím 🙂
Nahlodali jste mě, objednala jsem teda ten Conceive plus, doufám, že zítra bude doma 😀
My jsme používali skoro půl roku a taky jsem četla že lubr.gel zpomaluje spermie 🙂 ale nepoužívali jsme ho vždy jak kdy ale nakonec jsem stejně otěhotněla takže hlavu vzhůru a držím palce 🙂
@jitavm No jak to tu čtu, tak asi ano. A nám se to povedlo na poprvé u obou dětí.
tak dnes mi Conceive Plus dorazil 🙂
Mě včera. Přemýšlím, že bych ho prodala dál, ale to je asi blbé, když je to taková "intimní" věc:-/
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
kessa@ moc děkuji za radu 🙂