Ahojky, snažíme se s přítelem o mimi. Dnes je to 11DPO curat chodim co hodinku a půl a to ani nic nevypiju.. ze zvědavosti jsem si udělala test a negativní ale se zvláštním duchem. Je asi brzy. Jediné co tak před MS jsem většinou prave skoro necurala, spis sem se zavodnovala. Hlava mě bolí a prsa jsou na prasknutí. Ale to mám vždy před MS. V břiše to ale pracuje až bublá. Píchá mě dost pravý vaječníky. Občas zácpa občas normální. Což je ale taky běžné před MS. Jak jste to mely vy holky? Poznala jste to některá fakt takhle z řeči těla bez testu? Předem díky za odpovědi. 🙂
@alen23 Já poznala u všech třech těhotenství že jsem těhotná, ale nebyly to klasické příznaky jako nevolnost, běhání na WC a podobně. Prostě jsem to nějak tušila... Nechceš sem dát fotku testu?
@alen23 ja to mela naopak..vzdy jsem si vsugerovala co se dalo ale v mesici co jsem otehotnela mi vubec nic nebylo☺️ Ja test riskla kvuli BT☺️
Test je z Dmka jmenuje se in time
@alen23 Zkus si koupit mamatest, bývají kvalitnější
@klokanka31 ještě jsem zkusila tento, dva dny zpět a na něm nic 🙈ale to je asi fakt brzy..
@alen23 ja si myslim ze na takovy to brzky testovani je nejlepsi mamatest☺️
@alen23 já sem dneska taky zkusila ale popravdě já mám ještě před ms a objevila sem taky duchy ale nevim zda ano nebo ne prikladam foto
@michaelarousova oki, děkuju holky.❤️ Zítra koupím a pokud to neprijde tak v sobotu ráno zkusim. 😁 V sobotu bych to měla dostat.
@alen23 dek vedet jak to dopadlo☺️
@katanovobran já na tom modrém ducha vidím. ☺️
@katanovobran tady je to hezky videt☺️
@katanovobran Na tom modrým je duch 🍀
@alen23 Mamatesty můžeš i odpoledne, já teda ráno mívala slabší čárku než odpoledne nebo večer 🙂
@michaelarousova úplně přesně, byla jsem těhotná snad každý měsíc, pak ms a když jsem byla , tak mě to ani netrklo, ale já testovala až kolem ms
Jinak na testu vidím ducha a to kolikrát, když tu uzivatelky davaji, tak všechny vidí a já nevidím mic, ale u tebe jo, zkus za dva dny 🙂
@jjasmina
@klokanka31
@michaelarousova
@katanovobran
Holky tak jsem ze zvědavosti dnes koupila ten mamatest a zkusila teď po obědě.. ale myslím ze ani duch 😬
Zase si říkám ze MS furt nikde tak mám ještě naději. 😊
@alen23 Bohužel nic 🤔
@alen23 A fakt je to Mamma test? Ten je fialovy... Nebo mas upravene barvy?
@fifinka2020 koupila jsem ho v Dr.Max, tvrdila mi pani ze to vyrábí stejná firma 😁
@alen23 to není Máma test, testy z Maxe mají méně barviva
@alen23 jo to rikaji ale mamatest ma vice barviva a je lepsi☺️
@ludmilka90 oki, tak to zkusim ještě jednou po neděli 😁když nic neprijde 😬😇
no,tak to jsme na tom stejně
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@alen23 mas fotku testu? 11den uz by tam mohlo neco byt ☺️