holki nějaké rady a tipy pro pomoc otěhotnění? myslím vitamíny, cvičení, životní styl atd?
doporučuji si koupít kyselinu listovou 🙂
je to individuální, já kouřila a víkend před otěhu sme měli pořádnou oslavu 😀, a ty nejdůležitější pomůcky nosíte furt při sobě 😎 😀 😀 😀
Pokud se nesnažíte dlouho bez úspěchu, tak bych to vůbec neřešila. Jen se milovat podle chuti.
Pokud to, nedejbůh, déle neklapne, tak si toho všeho ještě "užiješ". 🙂
Vitamínky brát můžeš - důležitý je vit C a E a hlavně kyselina listová. Jinak nikdy není na škodu pít kontryhelový čaj v prvních 14ti dnech cyklu, ale pokud jste na začátku a není u vás žádný problém, není nutné dělat víc 🙂 Spíš to ber , že je to pro tvůj dobrý pocit . Jinak baštit ovoce, zeleninu, cvičení....ať se tělo dobře připraví . Tak ať se brzo zadaří a hlavně nemyslet na to, nemyslet na to, nemyslet na to ;) Psychika totiž dokáže udělat své....
Doporučuji kyselinu listovou jako prevenci vrozených vývojových vad.
Kontryhelový čaj od 1DC do ovulky na srovnání cyklu a nárůst sliznice k uhnízdění "miminka" ..
Zdravou stravu, dostatek pohybu, pokud to lze, tak co nejméně stresu.
Pokud by se déle nedařilo Půl roku, rok - zkus trošku redukovat váhu (při nadváze, jinak samozřejmě ne), měřit bazální teplotu, zkusit ovulační testy ... A pokud možno - do půl roku nebo do roku snažení to moc neřešit a spíš to nechávat náhodě...
Držím palce, aby jsi brzy našla vytoužené // 😵 😵 😵
když se nadaří, s ovutesty se zadaří🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
brala jsem kys. listovou, více chodila na procházky... 3krát denně nějaké ovoce či zeleninu, dostatečný pitný režim a některé cviky z mojžíšové 🙂
Po sexiku sem podložila zadek, nebo když byl večer tak jsem spala až do rána a na záchod šla k ránu...
Nekouřit, nepila sem alkohol