Ahoj, mohly byste mi prosím poradit, jaký teploměr se vám osvědčil jako spolehlivý a jakou aplikaci používáte a proč zrovna tu? Děkuji.
Teploměr mám tento https://www.drmax.cz/bazalni-teplomer-digitalni... a aplikaci taky OvuView, k tomu i papírové záznamové tabulky od Cenap 🙂
@luckamatylda stejne jako themuffin
Teploměr mám taky ten adiel. A za mě nejlepší aplikace je fertility friend
Mám Beurer OT30. Super je, ze si pamatuje 30 mereni dozadu a umi se sam synchronizovat s aplikací Ovy. Takze nad ranem v polospanku jen pichnu teplomer mezi nohy a vic neresim. Obcas si pak ty teploty syncnu s mobilem, kdyz jsem zvedava. Nevyhoda je, ze ta Ovy aplikace je posledne nejak nestabilni, obcas ta synchronizace funguje, obcas ne, nedavno i cela appka nesla spustit...
@luckamatylda FertilityFriend nejlepší a teploměr mám klasický, starý, rtuťový 😀 Na 1 desetinné místo je to stejně nejlepší... 🙂
FertilityFriend často říká úplné nesmysly, už jsem viděla spoustu grafů, kde byla ovulace vyznačena úplně špatně, tak jen na to pozor. Jako zapisovací tabulka, kterou pak člověk vyhodnotí sám, je fajn. Ale pokud by člověk od té aplikace chtěl i to vyhodnocení, tak na to zrovna FF moc nedoporučuji 🙂
@luckamatylda Teplomer som mala od Adiel taký fialový na dve desatinné miesta a appku Fertility Friend a bola som s ňou spokojná.
Děkuji za rady, mám Adiel a Fertility Friend 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luckamatylda mě se zdá aplikace ovuview taková nejpřesnější. Teploměr mám s dvěma desetinnými místy