Pomůcky na symptotermální metodu. Doporučíte, prosím?

luckamatylda
27. pro 2020

Ahoj, mohly byste mi prosím poradit, jaký teploměr se vám osvědčil jako spolehlivý a jakou aplikaci používáte a proč zrovna tu? Děkuji.

themuffin
27. pro 2020

@luckamatylda mě se zdá aplikace ovuview taková nejpřesnější. Teploměr mám s dvěma desetinnými místy

madbetka
27. pro 2020

Teploměr mám tento https://www.drmax.cz/bazalni-teplomer-digitalni... a aplikaci taky OvuView, k tomu i papírové záznamové tabulky od Cenap 🙂

gbp
27. pro 2020

@luckamatylda stejne jako themuffin

cinam
27. pro 2020

Teploměr mám taky ten adiel. A za mě nejlepší aplikace je fertility friend

slunea
27. pro 2020

Mám Beurer OT30. Super je, ze si pamatuje 30 mereni dozadu a umi se sam synchronizovat s aplikací Ovy. Takze nad ranem v polospanku jen pichnu teplomer mezi nohy a vic neresim. Obcas si pak ty teploty syncnu s mobilem, kdyz jsem zvedava. Nevyhoda je, ze ta Ovy aplikace je posledne nejak nestabilni, obcas ta synchronizace funguje, obcas ne, nedavno i cela appka nesla spustit...

inah91
28. pro 2020

@luckamatylda FertilityFriend nejlepší a teploměr mám klasický, starý, rtuťový 😀 Na 1 desetinné místo je to stejně nejlepší... 🙂

madbetka
28. pro 2020

FertilityFriend často říká úplné nesmysly, už jsem viděla spoustu grafů, kde byla ovulace vyznačena úplně špatně, tak jen na to pozor. Jako zapisovací tabulka, kterou pak člověk vyhodnotí sám, je fajn. Ale pokud by člověk od té aplikace chtěl i to vyhodnocení, tak na to zrovna FF moc nedoporučuji 🙂

nina004
29. pro 2020

@luckamatylda Teplomer som mala od Adiel taký fialový na dve desatinné miesta a appku Fertility Friend a bola som s ňou spokojná.

luckamatylda
autor
1. led 2021

Děkuji za rady, mám Adiel a Fertility Friend 🙂