Popohol někomu z vás produkt Eregma MAX power k otěhotnění? Píšou,žeje širokospektrální produkt.
Mimo jiné příznivě ovlivňuje schopnost otěhotnění a dozrávání vajíčka a tím
pomáhá k plodnosti. Sloučeniny zinku podporují zdravou funkci imunitního
systému, dělení buněk a i plodnost a reprodukci. Vzhledem k tomu, že se
jedná o přírodní preparát, je třeba dlouhodobější užívání. Co na to říkáte????
😕 😕
Nám eregma také pomohla, manžel měl špatný spermiogram, brali jsme ho oba dva a za měsíc jsem otěhotněla!takže také doporučuji, navíc zvyšuje i chut na milování a prožitek z milování🙂
Druhé se zadařilo samo i běhěm kojení🙂 ale pokud má někdo problémy , tak eregmu doporučuji, obahuje i spoustu dalších viatmínů.
Hodně štěstí!!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Přeji dobré ráno, trošku to tady obnovím 🙂
Já s tím mám jen ty nejlepší zkušenosti. Než se nám podařilo poprvé, snažili sjme se 4 měsíce, pak už jsem to nevydržela a začala jsem pátrat, co by tak mohlo dopomoct k otěhotnění. Objednala jsem Eregmu, já ji brala do ovulace a manžel dál, ale ani nemusel, hned ten první měsíc se zadařilo! Ještě jsem chodila na injekce agolutinu, ale to už dřív, než jsem pořídila Eregmu.
Tento rok v dubnu jsme se začali snažit o druhé mimi a až do srpna nic, tak jsem opět objednala Eregmu, zase jsme ji brali jen první měsíc, já tedy jen 15 dní do ovu a dneska si dělám test a je opět pozitivní 🙂) A chodím opět na ten agolutin, ale to už 3. měsíc.
Takže jestli to není náhoda, tak to pomáhá ženám na dozrávání vajíčka a mužům na zkvalitnění spermatu.