Ahoj holky. Před týdnem mi gynekoložka napsala prášky Duphaston na srovnání cyklu,a Clostilbegyt na vyvolání ovulace. Prý bych mohla i do dvou měsíců otěhotnět,pokud teda nebude problém u manžela. A tak se chci zeptat,pomohly vám tyhle prášky k otěhotnění?
Ahojky, já měla nasazený 1. Duphaston 16.-25. DC, pak v dalším cyklu Clostillbegyt od 5.-9. DC a opět Duphaston 16.-25 DC na udržení těhotenství a povedlo se!...Nemůžu ale říct, zda je to 100% těmi prášky, protože problém byl jak u mě, tak u přítele (nízká pohyblivost spermií) a oba jsme měsíc zobali prášky - já výše uvedené a přítel 1 balení Fertilanu. Tak nevím, co tomu pomohlo víc🙂 Dávali nám čas do září (nedařilo se nám od Vánoc) a pak nás chtěli poslat na inseminaci. Minulý týden jsem objevila na testu // 🙂)))) Přeji hodně stěstíčka, ať se zadaří!!
Když se mi po 9.měsících snažení nepovedlo otěhotnět, doktor mi napsal Clostil s tím, že je to hotová a 100% věc, že otěhotním..Měl pravdu..hned napoprvé..a dvojčátka 🙂
ahojky, já clostyl poprvé dobrala včera, užívala jsem 3-7DC 1-0-1, dneska kontrola na ultrazvuku, viděl tam jeden folikul 12mm 8DC.... duphaston neberu, cyklus mám pravidelný 29-30 dní. Hodnoty z hormonálního profilu naprosto v normě, dle minulého cyklu neovuluji, zatím se neví, kde je chyba.... snažíme se už rok. V út další kontrola, kvůli ovulace, zda clostyl pomohl..... pak dovolená 😎 a po ní dám vědět, zda to pomohlo 😉
No tak to jsem zvědavá... 😉
Clostilbegyt pomohl hned druhý cyklus, kdy jsem jej brala. Následovalo zdárné naprosto bezproblémové těhotenství.
Na poprvé u mě také ,a ted po 10letech 1 cyklus stimulace 🙂
Dobrý večer všem potřebovala bych radu. Snažíme se o třetího mrnouska už dlouho. Poslední ms přišla 13.10 a včera mi nasadil mudr 2č denně clostik a duphaston. Nespletl se doktor s tim užíváním clostiku?
Sarabi 86 jsem po druhé stimulce asi zas nic už se mi ani do třetí nechce :(
Tak druhá stimulka dopadla dobře ,test pozitivní až 24.10
@monikavitezslav clostil jediný spoleh z me strany
@kuliskaa My na nějakou dobu clostyl vysadili, zkomplikovalo se nám to. Doktor dělal kontrolní stěry a našel tam brebery.... bohužel údajně chlamydie, ureaplasma.... nechápala jsem to, protože, žádné subjektivní potíže jsem neměla, žádné výtoky, svědění, pálení nic, přitom cca v březnu jsme si nechávala dělat na chlamydie test (původní gynekolog říkal, že to může být příčina proč to nejde, tak to bylo to první čím jsme začli a u něj také skončili) no a byl negativní, přítel se dušuje, že je věrný.... tím pádem je mi záhadou, kde jsem se nakazila. Dobrali jsme oba ATB, čekám na výsledky ze stěrů a stále mám před sebou hysteroskopii. Pokud jsem to dobře pochopila, tak vám se zadařilo?? 🙂
Jj tuk tuk 😀
Gratuluji tedy moc moc 🙂 Přeju at se fazolek udrží a pěkně roste 😉
Dneska UZ .. Tobě přejí taktéž ,ať jsi brzy těhule 🙂
holky prosím vás nezbyl někomu clostil?? díky moc
já tomu nerozumím. doktorce jsem říkala,ze mimi chceme moc, snažíme se skoro pul roku a ona mi řekne,at si koupim listovku >☹ přitom tady jedna šťastná maminka vedle druhy po užívání clostylu...tvrdí,ze jsem zdrava, tak proč mi ho nepsala?!
Já jsem moc spokojená a vděčná Fertility Blend. Řekla mi o něm doktorka, protože jsem chtěla otěhotnět a neměla jsem pravidelnou menstruaci. Fertility mi upravilo cyklus, prodloužila se mi doba ideální bazální teploty a já jsem otěhotněla 😉 Hurá 🙂
@123snazivka koukam.ze vase dr je taky kamoska. Uplne jak ta moje chjo
@123snazivka Mne dr. nabidla clostilbegyt teprve po 5 letech ☹
to je mazec holky ☹ merim ted BT a kombinuju s ovu testy..když nic,tak nabehnu do ordinace a bez receptu neodejdu.. 😉
Ahoj holky kdo bere clostilbegyt, mužů se zeptat do zprav některé na něco? Mám ho začít brát. Moc dekuji
Napis najdi si mě na fb Market Maša tam reagují hned
Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste pár dní po dobrání Clostilbegyt měli hnědý výtok?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, tyhle prášky jsem měla od svého gynekologa a otěhotněla po nich, ale nakonec to skončilo zamlklým těhotenstvím, za to ty prášky ale nemohly. Pak když se zase nedařilo tak jsem je užívala znovu, ale už jsem s nima neotěhotněla. Dr. mě poslal do car a tam mi zjistili Pcos a nasadili znovu clostil a jezdila jsem na ultrazvuk 10 Dc, aby se podívali jak zabírá. Při dávkování 1-0-1 mi narostlo 8 foliků a museli mi to snížit na jeden prášek denně. Pokud bereš clostil tak je dobré chodit na utrazvuk. Můj gynekolog si mě nezval a myslím, že to byla chyba.