Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli některé z vás s PCO pomohl nahodit cyklus a ovulku Gynex? V prvním roce snažení jsem z přírodních věcí vyzkoušela kde co a vždycky byla jen zklamaná. Tak teď víc než rok jsem věřila jen doktorům v CAR. Ale teď zase uvažuju, co by mohlo pomoci...?
vela zenam pomohol cesky bylinkovy preparat Femigard... Aj take co mali dlhe cykly a nepravidelnu ovulku, tak pocas jeho uzivania sa im cykly skratili a dochadzalo aj k ovulke. Zabranuje vraj aj tvorbe cyst atd., tak by Ti hadam mohol pomoct. Da sa kupit v bylinkarstve alebo na internete.
mě gynex pomohl ale asi to byl placebo efekt 🙂
Mně Gynex pomohl - nejdřív místo cyklu dlouhého 40 dní dopomohl k cyklu 32 dní a pak jsem i otěhotněla. 🙂 Nedám na něj dopustit!!!
ahoj,
já ho jedla a nakonec mi zabrali až bylinkové čaje od bylináře. Kamarádka mi říkala, že jí pomohl i po něm otěhotněla já teda ne, ale vybrala jsem jen jedno balení. Pak jsem si koupila čaj z kontryhele, ten mi cyklus nahodil a pak jsem pila čajovou směs namíchanou na ženské orgány od bylináře a během 2 měsíc jsem měla všechno v cajku (měla jsem vyšší prolaktin a spustilo se mi mlíko z prsů) a podařilo se mi otěhotnět.
Držím pěsti
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vendulak Rozhodne ne. V mem pripade jsem musela jit cestou "kratkodobeho nahozeni ovulace" hormonama za ucelem otehotneni. Moje telo pravidelny cyklus neumi ☹