Pomoc. Mám ještě naději?

22. únor 2021

Prosím, jdu si k vám pro radu, možná i naději. Dlouho se snažíme o miminko. Zatím ale jen přirozeně. Mám hodně rozházený cyklus, nevím kdy mám ovulaci (testy nemám nikdy pozitivní ani bt nefunguje kvůli poruše spánku). Nicméně od pátku do neděle jsem začala trošku špinit, dnes už nic. Neustále mě bolí břicho, ale trochu jinak než přes menzesem a je mi trochu na zvracení. Test jsem zkoušela hned ráno, ale ani náznak druhé čárky 😔 mám ještě naději? Nebo se mám smířit opět s neúspěchem?

tany35
22. únor 2021

Špinění by mohlo být náznakem uhnizďování vajíčka. Počkala bych 3 dny a test zopakovala. Když si test uděláte 3 dny po té, co měla přijít menstruace, tak už bývá pozitivní. Držím palce, aby to vyšlo.

klokanka31
22. únor 2021

Mohlo by to být hnízdění, já to tak taky měla, po špinění jsem dělala test, nic, a když jsem to zkusila asi po dalším týdnu, tak tam byla dálnice 🙂

autor
22. únor 2021

@klokanka31 bohužel se o uhnizďování v mém případě nejspíš nejedná 😔 nedobrovolně jsem si dala kardio na kole a pak jsem začala špinit. Teď už mě hodně píchá v podbřišku na obou stranách a u růžového špinění bylo i trošku krve..

klokanka31
22. únor 2021

Tak myslíš biochemické těhotenství?